potrawy potrawy

potrawy

88 zdjęć od 2008

  • Urodziny: 1968-09-06

Komentarze wystawione

  • 27.10.2010 09:32

    do ostatniego kompletu, czapko - szalika w odcieniach oliwkowo - żółtych zima nie straszna:))

  • 27.10.2010 09:29

    Kolory na 5 z + :))

  • 01.10.2009 09:54

    Jakość 1 !, wiem , wiem....poprawię się.

  • 30.09.2009 10:52

    EXTRA, szczęśliwy bałwanek.

  • 30.09.2009 10:46

    Wykorzystuje gotowe serduszka do malowania ramek, w wolnej chwili zamieszczę swoje"serca" na fotosiku.

  • 30.09.2009 10:44

    Jaką techniką została wykonana ?, 6+ za dokładność!

  • 30.09.2009 10:39

    Twoje kulinarno-fotograficzne aranżacje cieszą oko, dobra jesteś...

  • 30.09.2009 10:26

    Leć ptaszyno,,,

  • 30.09.2009 10:23

    Wdzięczny model? Czekam na ..Wielkanoc.

  • 22.09.2009 10:32

    metoda serwetkowa?

  • 22.09.2009 10:30

    Poproszę o przepis...

  • 08.03.2009 11:37

    W Dniu Kobiet.... Na ciasto: * 2 szklanki mąki pszennej * 1/2 l mleka * 2 jajka * 2 łyżki oleju do środka * olej do smażenia * odrobina sody * sól **** Farsz: * szpinak mrożony/brykiet/ * łyżka masła * 1 jajko * 30 dkg żółtego sera **** 1. Do rondla dodać: zamrożony szpinak, jajo, dobrze wymieszać i dusić ok 15 minut. 2. Dodać połowę sera i jeszcze raz poddusić ok. 1 minuty. 3. Dodać sól do smaku. 4. Przygotować ciasto i usmażyć naleśniki. Na naleśnik nakładać nadzienie ze szpinaku i sera. 5. Naleśniki zawinąć w rulony. 6. Układać w żaroodpornym naczyniu. 7. Każdą warstwę obłożyć startym lub pokrojonym serem. 8. Wstawić ko kuchenki mikrofalowej na 5 minut. 9. Podawać gorące. ****

  • 08.03.2009 11:35

    Szpinak w brykiecie...znakomity "wynalazek"

  • 08.03.2009 11:34

    Naleśniki ze szpinakiem....

  • 26.12.2008 12:48

    Pomidorek w kapelusiku , a la Mexicano...

  • 07.11.2008 14:20

    Zapachniało latem...ech

  • 05.11.2008 09:03

    Dla wytrawnego łasucha

  • 05.11.2008 09:01

    Owoce morza, a smacznego

  • 02.11.2008 13:16

    Smacznie, ekologicznie i zdrowo!

  • 23.10.2008 09:19

    Ciekawe czy smaczny ten grzybek..np w śmietanie?