• 9
  • 287

Komentarze

  • lissa

    03.11.2018 21:15

    Smakowite leśne skarby

  • wojtek232

    03.11.2018 22:04

    O tak, już jadłem je dzisiaj, obgotowane z cebulką i śmietaną, pyszne

    • vika38

      08.11.2018 20:20

      @wojtek232: Bo opieńki są dobre na wszystko; i na zupę i na sos, i do jajecznicy mogą być. A ja lubię takie całe kapelusze obgotowane i usmażone w cieście. Palce lizać !

    • wojtek232

      08.11.2018 22:09

      @vika38: Ciekawe , takich jeszcze nie jadłem, ale za to pierogi tak - prawie tak samo dobre jak pierogi z zielonek, no a ostatnio zajadałem się "flaczkami" z opieniek, przepis jak na boczniaki

    • vika38

      09.11.2018 10:13

      @wojtek232: A tutaj mnie zaskoczyłeś, bo ja nie jadłam jeszcze flaczków z grzybów. Z ciekawości poszukałam w necie - rzeczywiście roi się tam od przepisów na flaczki z boczniaków ;- ))

Aby dodać komentarz musisz być zalogowany!

Zaloguj się

Inne zdjęcia użytkownika

Informacje o zdjęciu

Zdjęcie wykonane: 03.11.2018, 13:40
Aparatem SONY, DSC-W810
Przesłane 03.11.2018 20:50

Dane EXIF

Szerokość 1776px
Wysokość 1307px
Producent SONY
Model DSC-W810
Data zrobienia zdjęcia 03.11.2018, 13:40