• 1118

Komentarze

  • dromand

    02.08.2020 19:23

    Witam serdecznie, mam prośbę.... czy mogę otrzymać opis roztworu i sposób peklowania mięsa na kiełbasę zwyczajną

  • dromand

    02.08.2020 19:25

    mam na myśli orginał do tego schematu produkcji

  • dromand

    02.08.2020 19:35

    pozatym, co oznacza wędzić dymem gorącym..... 80 stopni czy jeszcze więcej?

Aby dodać komentarz musisz być zalogowany!

Zaloguj się

Informacje o zdjęciu

Zdjęcie wykonane: 22.09.2007, 22:16
Aparatem Kodak, CX7430
Przesłane 23.10.2007 22:25

Dane EXIF

Szerokość 1024px
Wysokość 1365px
Producent Kodak
Model CX7430
Data zrobienia zdjęcia 22.09.2007, 22:16