| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| numeras | Temat postu: zniknięcie zdjeć z aukcji !!! | |
|
Dołączył 01 Lis 2007 19:39 Posty 2 |
Witam od 3 dni brakuje mi jakas częsć zdjęc w miejscu zdjęcia jest pusty kwadrat, tak samo zdjecia zniknely z moich aukcji prosze o szybką odp i rozwiąznie problemu pozdrawiam NUMERAS | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| mars5 | Temat postu: Re: zniknięcie zdjeć z aukcji !!! | |
|
Dołączył 15 Lut 2010 14:08 Posty 15 |
Witam! Jestem tu od nie dawna zarejestrowaną osobą, ale co się zdążyłam zorientować, to jak zbliżał się termin opłacenia abonamentu, może do końca 4 do 2 dni dostałam informację, że jeżeli nie zapłacę w terminie i wynikało z informacji, że zdjęcia mogą znikać, i jak zauważyłam, że trzeba też uzupełniać transfer, bo to też zależy od tego ile twoje zdjęcia zajęły miejsca na fotosiku, to wygląda tak, że trzeba tego pilnować i dopłacać, jeżeli wystawiasz dużo zdjęć, ale poczekaj na inne odpowiedzi osób doświadczonych, zobaczysz co oni napiszą, chętnie też zerknę za jakiś czas. Pozdrawiam
| |
| fotosik | Temat postu: Re: zniknięcie zdjeć z aukcji !!! | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 284 |
numeras napisał(a): Witam od 3 dni brakuje mi jakas częsć zdjęc w miejscu zdjęcia jest pusty kwadrat, tak samo zdjecia zniknely z moich aukcji prosze o szybką odp i rozwiąznie problemu pozdrawiam NUMERAS Poprosimy o przykładowe linki do aukcji, czy stron na których nie wyświetlają się fotki. Nie jest to kwestia transferów, bo limit nie został przekroczony. | |
| snapshot | Temat postu: Re: zniknięcie zdjeć z aukcji !!! | |
![]() Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 440 |
Link który podaję od użytkownika NUMERAS [url]http://www.allegro.pl/item964804895_marlboro_stylowa_klasyczna_na_wiosne_roz_l_xl.html [/url] _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- | |
| numeras | Temat postu: Re: zniknięcie zdjeć z aukcji !!! | |
|
Dołączył 01 Lis 2007 19:39 Posty 2 |
Nie ma widocznych dwóch zdjęć z koszulą , jest widoczne tylko zdjecie z logo oraz zdjecie z koszulą po skosie.
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Yahoo [Bot] oraz 0 gości