| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| tanienoclegi1 | Temat postu: Zlikwidowac funkcje rezygnacji z abonamentu | |
|
Dołączył 13 Lut 2008 22:00 Posty 2 |
Proponuje zlikwidować funkcje anulowania abonamentu jak została już pobrana oplata za niego, ponieważ anulowanie nic dla klienta nie daje , a tylko kasujecie za to pieniądze , to jest nie uczciwe i nie porządku!! I prawdopodobnie nie zgodne z kodeksem handlowym.
| |
| do góry | zobacz profil offline | |
| nomax | Temat postu: | |
![]() Dołączył 09 Sie 2006 11:08 Posty 20 |
Zgodnie z regulaminem, jeśli użytkownik anuluje pierwszy abonement w termnie do 14 dni od jego aktywacji, a następnie zgłosi nam chęć otzrymania zwrotu pieniędzy - zwracamy całą sumę. Dotyczy to jednak tylko właśnie pierwszego abonbamentu!
W przypadku pozostałych abonamentów, bądź gdy anulowanie następi później niżpo 14 dniach anulowanie abonamentu skutkuje tym, że nie zostanie on automatycznie przedłużony, nawet jeśli na saldzie będą odpowiednie środki. | |
| tanienoclegi1 | Temat postu: | |
|
Dołączył 13 Lut 2008 22:00 Posty 2 |
nomax napisał(a): Zgodnie z regulaminem, jeśli użytkownik anuluje pierwszy abonement w termnie do 14 dni od jego aktywacji, a następnie zgłosi nam chęć otzrymania zwrotu pieniędzy - zwracamy całą sumę. Dotyczy to jednak tylko właśnie pierwszego abonbamentu!
W przypadku pozostałych abonamentów, bądź gdy anulowanie następi później niżpo 14 dniach anulowanie abonamentu skutkuje tym, że nie zostanie on automatycznie przedłużony, nawet jeśli na saldzie będą odpowiednie środki. W takim wypadku proszę jasno powiedzieć co się dzieje gdy oplata zostaje pobrana np. za rok z góry abonament jest aktywny np.1 minute i przez przypadek kliknę anuluj abonament?!! TRACĘ WTEDY CALE ŚRODKI KTÓRE WPŁACIŁEM !!!! I JESTEM ZDANY NA ŁASKĘ ADMINISTRATORA PORTALU !!! --------------------------- NIE ------------------------------------------------- Przykład : oddaje do wywołania zdjęcia na płycie wpłacam gotówkę za usługę i po odejściu od kasy wracam bo pomyliłem płytę z której miałem wykonać fotografie. Sprzedawca pobiera opłatę ponownie za nowa usługę czy po prostu tylko wymienia płytę bez pobierania dodatkowej opłaty? Usługa nie została wykonana i nie należny się za nią oplata KROPKA. PORTAL INTERNETOWY PODLEGA TYM SAMYM USTALENIOM PRAWNYM CO INNI USŁUGODAWCY - BEZ WZGLĘDU NA TO CO JEST NAPISANE W REGULAMINIE - PRAWO PANOWIE NIESTETY JEST PO STRONIE KLIENTA - INNA SPRAWA JEST TO CZY KLIENT JEST ŚWIADOMY TEGO PRAWA I CZY UMIE Z NIEGO KORZYSTAĆ ''BEZPŁATNIE'' | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości