| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| marzena3 | Temat postu: zgłoszenie brak zdięć ! | |
|
Dołączył 24 Sty 2009 10:40 Posty 4 |
PROSZĘ O POMOC NIE WYŚWIETLAJĄ MI SIĘ ŻADNE ZDIĘCIA NA FOTOSIKU !!!!! CO ROBIĆ ??? OPŁACIŁAM ROCZNY ABONAMENT ! PROSZĘ O JAK NAJSZYBSZE ROZPATRZENIE MOJEJ SPRAWY !!!! POZDRAWIAM użytkownik marzena3 | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| fotosik | Temat postu: Re: zgłoszenie brak zdięć ! | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Chodzi ogólnie o wszystkie zdjęcia na Fotosiku, czy o te na swoim koncie? Na koncie wszystkie zdjęcia są widoczne (dziecięce ciuszki) i wyświetlają się prawidłowo: http://marzena3.fotosik.pl/ | |
| marzena3 | Temat postu: Re: zgłoszenie brak zdięć ! | |
|
TAK CHODZI O TE ZDIĘCIA !w moim komputerze się nie wyświetlają ! a w innych wyświetlają się prawidłowo tak o co tu chodzi ??? proszę o pomoc marzena3 | |
Czy wcześniej (do tej pory) fotki te się wyświetlały prawidłowo ? Czy zdjęcia innych użytkowników w serwisie wyświetlają się prawidłowo? Na przykład te pod tym linkiem: http://www.fotosik.pl/najlepsze/2010/9/4 | |
|
kiedyś już miałam taką sytuację że tak jak teraz zdięcia przestały się wyświetlać, ale po długim czasie się coś się samo naprawiło... zdięcia z podanego linku wyświetlają się nie prawidłowo |! JEDNE WIDAĆ INNYCH NIE ! NIEWIEM O CO TU CHODZI ??? PŁACĘ REGULARNIE ABONAMENT ! | |
Wygląda zatem na to, że są jakieś problemy z wyświetlaniem na komputerze zdjęć z serwerów płatnych (images6, images8). Mogą one wynikać z wielu różnych przyczyn, np ustawień programu antywirusowego, firewalla, przeglądarki lub dostawcy internetowego. Mieliśmy już niejeden tego typu przypadek. Warto skontaktować się ze swoim dostawcą internetowym i poinformować go czy przypadkiem (zazwyczaj nieświadomie) nie jest blokowany ruch z serwerów np. images6.fotosik.pl oraz images8.fotosik.pl | |
|
TO PROSZĘ MI WYTŁUMACZYĆ ZAŁOŻYŁAM PRZED CHWILĄ NOWE KONTO W FOTOSIK Z TEGO SAMEGO KOMPUTERA I ZDIĘCIA ODZIWO WYŚWIETLAJĄ SIE PRAWIDŁOWO !!! PRZYPOMINAM ŻĘ TEN SAM KOMPUTER ! A ZATEM TERAZ CZEKAM NA WASZĄ ODPOWIEDŹ ! CZY MOŻNA ZREZYGNOWAĆ Z TEGO KONTA I PROSIĆ O ZWROT PIENIĄŻKÓW W TEJ SYTUACJI ? | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości