Formularz wyszukiwania

Forum Fotosik.pl

Obecny czas:
24 Maj 2012 15:36

AutorWiadomość
Temat postu: zdjecie czasowo niedostepnePost Wysłany: 29 Paź 2010 11:54
Dołączył 27 Lip 2010 14:13 Posty 3
witam nie wyswietla mi sie troche zdjec z mojego konta
wykupilem abonament ale nadal nie moge wrzucac zdjec co jest grane?
do góryzobacz profil offline
Temat postu: Re: zdjecie czasowo niedostepnePost Wysłany: 29 Paź 2010 14:44
Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312
Został zakupiony abonament PRO LIte a on nie zwiększa limitu transferu ! Dlatego zdjęcia pozostały nadal zablokowane. Ze względu na to, że było to kilka zdjęć, przekroczenie limitu nieduże zdjęcia odblokowaliśmy. Proszę pamiętać jednak, że z abonamentem PRO Lite miesięczny limit transferu to nadal 1 GB.
Temat postu: Re: zdjecie czasowo niedostepnePost Wysłany: 29 Paź 2010 17:10
Dołączył 31 Sty 2009 13:00 Posty 1
dwa dni temu wykupiłem transfer smsem i do tej pory połowa zdjęc jest CZASOWO NIEDOSTĘPNA. ile czasu potrzeba, by je odblokować? są dla mnie ważne i nie mogę długo czekać
Temat postu: Re: zdjecie czasowo niedostepnePost Wysłany: 31 Paź 2010 10:46
fotosik napisał(a):
Został zakupiony abonament PRO LIte a on nie zwiększa limitu transferu ! Dlatego zdjęcia pozostały nadal zablokowane. Ze względu na to, że było to kilka zdjęć, przekroczenie limitu nieduże zdjęcia odblokowaliśmy. Proszę pamiętać jednak, że z abonamentem PRO Lite miesięczny limit transferu to nadal 1 GB.

czyli mialem konto darmowe zaplacilem abonament i od tej pory nie mam konta darmowego a zdjecia ktore dalem wczesniej za darmo teraz sa platne. Wszystko by bylo ok gdybyscie realizowali wplaty szybciej bo od 3 dni mam zablokowane zdjecia i nic nie moge zrobic bo przelew do was idzie chyba z tydzien. Wstwiajac te zdjecia myslalem ze bede je mial a tu jakies chore blokady, nie zachecacie do dalszego korzystania z serwisu
to bardzo krzywdzące i nieprofesjonalne
Temat postu: Re: zdjecie czasowo niedostepnePost Wysłany: 31 Paź 2010 10:49
fotosik napisał(a):

wczoraj mialem zablokowane 32 zdjecia dzisiaj juz 35 co wy robicie? sprawdzcie przelewy jak mam do cholery odblokowac te zdjecia?, zenada
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz Strona 1 z 1 [ 5 posty(ów) ]

Podsumowanie

Aktualnie na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Legenda

• Nowe posty
  • Brak nowych postów
  • Ogłoszenie
  • Nowe posty [ Popularny ]
  • Brak nowych postów [ Popularny ]
  • Przyklejony
  • Nowe posty [ Zablokowany ]
  • Brak nowych postów [ Zablokowany ]
  • Przesunięty
Zasady postowania