| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| ahoj7 | Temat postu: Zdj ecia czasowo niedostepne | |
|
Dołączył 21 Sie 2006 14:49 Posty 8 |
Witam Wystawiam aukcje na allegro i mimo ze mam zaplacone dzisiaj 10GB transferu. Zdjecia są nadal czasowo niedostepne. prosze o szybka odpwoiedz | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| snapshot | Temat postu: Re: Zdj ecia czasowo niedostepne | |
![]() Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 439 |
Przelew może nie został jeszcze zaksięgowany.
_________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- | |
| ahoj7 | Temat postu: Re: Zdj ecia czasowo niedostepne | |
|
płaciłam przez platnosci dotpay wiec kasa byla natychmiastowo i odrazu wykupilam transfer. odblokowałam tez zdjecia. Byl komunikat ze mam zablokowane. po zakupieniu transferu je odblokowalam i nadal ich nie ma | |
Widzę że PRO już masz aktywowane. Sprawdź jeszcze raz dzisiaj. Pozdrawiam. _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- | |
|
Konto PRO mam juz od roku. nie rozumiem tylko jednego ze pokazuje ze wykorzystany transfer 5 GB (100%) Dostępny O GB (0%) A przeciez wczoraj dokupilam kolejne 10 GB i powinno sie odblokowac | |
|
Prosze mi natychmast wytlumaczyc czemu nadal blokuje zdjecia? Wszystko mam zaplacone a fot od wczoraj nie widac! Dostaje juz czerwonej goraczki. Jesli nie dostane odpowiedzi rezygnuje wogole z fotosika. Place duza kase a nie mam wogole zadnych szans sie z wami skontaktowac. Tylko moge pisac jakies posty, nawet nie ma zadnego numeru telefonu.!!!!!!! Prosze o wyjasnienie
| |
Przesłałem Twoje zgłoszenie dalej. Wiesz, poza Twoim zgłoszeniem na forum jest ich jeszcze trochę. Poza tym jeszcze poprzez formularz kontaktowy codziennie są wysyłane zgłoszenia. W miarę czasu i kolejki są pewnie przeglądane. Tak więc "natychmiast" nie dostaje się odpowiedzi... Pozdrawiam Edit/ Twój kolejnny temat usunąłem, ponieważ był kopią postu umieszczonego już w tym temacie. _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- | |
| fotosik | Temat postu: Re: Zdj ecia czasowo niedostepne | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 284 |
Na maile odpowiedzielismy dwa razy, prosze sprawdzić skrzynkę.
| |
|
Wasza odpowiedz nie rozwiazuje mojego problemu, ktory wynika z waszej winy... na fotosiku zdjecia sie pokazuja, a na moich aukcjach na allegro nadal sa czasowo niedostepne, PROSZĘ JE ODBLOKOWAĆ !!!
| |
| fotosik | Temat postu: Re: Zdj ecia czasowo niedostepne | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 284 |
To sa te same zdjęcia! Nie ma więc możliwosci, żeby na Fotosiku były odblokowane a na Allegro jednocześnie zablokowane ! Prawdopodobnie jest to kwestia odświeżenia przeglądarki z przeczyszczeniem pamięci podręcznej (control + F5). Ewentualnie poprosimy o podanie linku do przykładowych fotek, bądź do aukcji.
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości