| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| nissin | Temat postu: Zdjęcie czasowo niedostępne... | |
|
Dołączył 19 Sty 2010 21:02 Posty 1 |
Witram !! Mam problem ze zdjęciami wrzuconymi na moje konto, od ponad 2 miesiecy zamiast zdjec jest napis zdjecie czasowo niedostepne.Fotek nie mam juz na komputerza a chcial bym je odzyskac! Pomocy! | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| fotosik | Temat postu: Re: Zdjęcie czasowo niedostępne... | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Informacja o czasowej niedostępności zdjęć oznacza, że zdjęcie takie zostało zablokowane z powodu przekroczenia miesięcznego limitu transferu zdjęć hotlinkowanych. Takie fotki pozostają one zablokowane do czasu rozliczenia ponadlimitowego transferu. O blokowaniu zdjęć informujemy w mailach, wysyłanych już w momencie zbliżania się do wykorzystania limitu oraz w momencie blokowania zdjęć. Proszę w zakładce Moje Transfery sprawdzić szczegóły dotyczące transferu - limit, jego przekroczenie itp. | |
| rehmak | Temat postu: Re: Zdjęcie czasowo niedostępne... | |
|
Dołączył 24 Mar 2008 20:51 Posty 1 |
Proszę podać logiczny powód nie wyświetlanych zdjęć na forum. http://sikuforum.cba.pl/showthread.php?tid=41 | |
| fotosik | Temat postu: Re: Zdjęcie czasowo niedostępne... | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Informacja "Zdjęcie czasowo niedostępne" zawsze oznacza, że zdjęcie zostało zablokowane z powodu przekroczenia miesięcznego limitu transferu. Pod podanym linkiem wszystkie fotki wyświetlają się prawidłowo. | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości