| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| batibat | Temat postu: ZDJĘCIA NA KOMÓRKĘ | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 16:06 Posty 233 |
A co sądzicia jakby można było BEZPŁATNIE wprowadzic możliwość taką, że np. przesyłamy zdjęcie i otrzymujemy adres wap i wtedy byśmy mogli ściagac zdjątka za grosiki na komórkę. Płacimy jedynie za wap. Co o tym sądzicie?
|
Dołączył 10 Sty 2006 08:28 Posty 29 |
ja mam starożytny telefonik-bubelek więc niebardzo mi się to przyda... _________________ KODAK DX6490 | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| SiReK | Temat postu: | |
![]() Dołączył 09 Sty 2006 23:43 Posty 30 |
Ah to chyba serwisy gsm jak logosik by zbankrutowały... a wtedy kto by nam prócz tapet muzyczki udostępniał? Z resztą osobiście wole wstukać sobie jeden kod na telefonie niż biadolić się z całym adresem www... Za dużo pisania:p
_________________ ................. Pozdrawiam ..::SiReK::.. | |
| batibat | Temat postu: | |
SiReK napisał(a): Ah to chyba serwisy gsm jak logosik by zbankrutowały... a wtedy kto by nam prócz tapet muzyczki udostępniał? Z resztą osobiście wole wstukać sobie jeden kod na telefonie niż biadolić się z całym adresem www... Za dużo pisania:p
eeeee tam... Ja wole wpisywać pół godziny adres (choć szybko pisze na telefonie) i mieć graficzki prawie za friko _________________
| |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Pomysł sam w sobie dobry, ale jednak ciężki do zrealizowania, ponieważ cały czas są problemy z wysłaniem SMSów przez internet.
Nie wiem dokładnie jak to z punktu widzenia technicznego wygląda, ale wiem, że są problemy, ponieważ Orange rząda aktywacji usługi INTERNET, Era chce tylko autoryzowane SMSy (rejestracja na ich stronie),itp... Zawsze możesz załadować sobie graficzkę na serwer fotosik.pl, a potem skorzystać z www.tiny.pl _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
Ale po co sms'y???
Mam namyśli jakby fotosik.pl zmniejszał grafiki do oddpowiednich rozmiarów a następnie ładował to na serwer wap i by się wyświetlał adresik z którego by można było ściągnąc daną fotkę i wtedy np. właśnie za pomocą www.tiny.pl można by było zmniejszyć adresik (wap) i pobrać z komóreczki. Przecież wtedy tapety by były prawie, że bezpłatne... _________________
| |
| Phantoman | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 09:54 Posty 206 |
A co za problem samemu sobie zmniejszyć i przez kabelek (co kosztuje grosze) przesłać??
| |
OFF TOPIC:Ja właśnie mam kłopocik z takim kabelkiem USB...
Taka opcja powinna się pojawić a jak ktoś nie ma kabelka??? _________________
| |
| Phantoman | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 09:54 Posty 206 |
batibat napisał(a): Taka opcja powinna się pojawić a jak ktoś nie ma kabelka???
To niech sobie kupi, jak już pisałem dużo to nie kosztuje. | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Nie ma różnicy w "serwerze wap" z zwyczajnym !
Spróbuj poprzez komórkę załadować dowolne zdjęcie wypisując w Twojej przeglądarce WAP w komórce adres do obrazka w internecie... choćby adres do mojego avatara http://www.blueman.pl/av/av120x120.jpg _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości