| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Juzek | Temat postu: | |
![]() Dołączył 12 Sty 2006 16:35 Posty 155 |
Pomysł mi sie podoba Na dzień dzisiejszy rzeczywiście będzie to trudno wprowadzić, ale już dziś (+-) można zrobić przymiarke: auto-generowanie miniaturek (do wyboru różne rozdziałki) gotowych do ściągniećia na naszego PC'tka. To co po ściągnięciu zrobi z nimi user to już jego sprawa. Ktoś może powiedzieć, że do miniaturyzacji są odpowiednie programy - "więc po co" (Irfan View) - dobrze wpożądku, ale taki "bajer" z pewnością pozytywnie wzbogaci fotosika. Co do kabelka to do mojej cegiełki kosztuje tyle co nowy aparat Natomiast jeżeli chodzi o bankrutctwo serwisów typu logosik, (chyba) nic nie stoi na przeszkodzie by owe serwisy kożystały z zasobów fotosika, o ile wiem praw autorskich i patentów nie wydajemy na umieszczane fotk Pozdrówki Ostatnio edytowany przez Juzek, 15 Sty 2006 13:13, edytowano w sumie 1 raz | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| batibat | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 16:06 Posty 233 |
Juzek napisał(a): Pomysł mi sie podoba
Na dzień dzisiejszy rzeczywiście będzie to trudno wprowadzić, ale już dziś (+-) można zrobić przymiarke: auto-generowanie miniaturek (do wyboru różne rozdziałki) gotowych do ściągniećia na naszego PC'tka. No właśnie.... Np. lista w której podaje się model telefonu komórkowego i automat generuje odpowiedni rozmiar. Następnie przesyła to na www (albo wap) i użytkownik łączy się z komórki wpisując ten adresik i pobiera za grosze te tapetki, a jeżeli ma kabelek to może bezpłatnie sobie to ściągnąc. Ja bym wolałtakie rozwiazanie niż zabawę w Irfan Viev... Czekam na taką funkcję w fotosik.pl POZDRAWIAM! _________________
| |
| farfur | Temat postu: | |
|
Dołączył 27 Paź 2007 15:42 Posty 1 |
https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/4512
może się wam przydać | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości