| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| madziak690 | Temat postu: Zapłata przez sms | |
![]() Dołączył 02 Wrz 2008 17:19 Posty 20 |
Witam, dzisiaj zakupiłam 1 GB transferu i chciałam się dowiedzieć kiedy będę mogła z niego korzystać, bo jak na razie wyświetla mi się komunikat, że przekroczyłam transfer. Te przekroczenie limitu mnie dziwi, bo w zakładce transfery mam napisane zupełnie coś innego: Miesięczny limit transferu 1 GB Wykorzystany transfer w tym miesiącu 0.348 GB (34.84 %) Dostępny transfer w tym miesiącu 0.652 GB (65.16 %) Czyli mam jeszcze do wykorzystania ponad pół gb transferu, a Wy mi wyskakujecie z informacją, że go przekroczyłam ? Proszę o odpowiedź. | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| fotosik | Temat postu: Re: Zapłata przez sms | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Możemy prosić o podanie dokładnej treści tego komunikatu?
| |
| madziak690 | Temat postu: Re: Zapłata przez sms | |
No przecież napisałam co pisze. Ciągle pojawia się informacja, że przekroczyłam limit zdjęć na fotosiku i strona ładuje mi się od nowa. Klikam, żeby dodać zdjęcia i znowu ten sam komunikat, a potem przekierowanie na stronę. Kupiłam sobie 1 GB przez sms i nie mogę z niego korzystać !
| |
| fotosik | Temat postu: Re: Zapłata przez sms | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
No właśnie - napisałaś, że został przekroczony limit transferu. A teraz, że jednak nie limit transferu a limit zdjęć. To dwie różne kwestie. Dla kont darmowych limit pojemności konta wynosi 100 sztuk. Do tej pory na koncie trwał abonament i limitu tego nie było, teraz abonament się zakończył i limit znowu zaczął obowiązywać, a że na koncie jest grubo ponad 100 zdjęć pojawił się komunikat o przekroczonym limicie zdjęć. PS. Transfer nie jest przekroczony, można to zawsze sprawdzić w zakładce Moje Transfery. | |
| madziak690 | Temat postu: Re: Zapłata przez sms | |
Czy do Was dociera co mówię ? dokupiłam sobie transfer smsem, a nadal nie mogę korzystać z fotosika ! no i nie jestem głupia, że nie sprawdziłam, że mam transfer ! widzę, że mogę wykorzystać jeszcze ponad pół gb, dodatkowo dokupiłam 1 gb, ale i tak nie mogę z tego korzystać, bo wyskakuje mi ten głupi komunikat ! no i chcę wiedzieć kiedy w końcu będę mogła z tego korzystać ! No ludzie, błagam pomóżcie mi. Wiem, że przekroczyłam limit 100 zdjęć, ale dokupiłam sobie ten 1 GB, więc czemu to mi nadal wyskakuje ? mam rozumieć, że wykupienie dodatkowego transferu to pic na wodę ? Edit: Wiecie co ? wykupiłam teraz sms miesięczny Premium Lite i mogę wrzucać fotki | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości