| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| krakow2 | Temat postu: Zakup Abonamentu a odblokowanie zdjęć | |
|
Dołączył 16 Lut 2007 17:59 Posty 3 |
Witam, mam pytanko, w moim fotosiku pokazało mi że mam 8 zablokowanych zdjęć za przekroczenie transferu o 0.271 GB za miesiąc zaległy i bieżący, czy jeśli wykupie któryś z abonamentów to zdjęcia zostaną odblokowane???? Bardzo was proszę od odp bo mam auto na aukcji i potrzebuje żeby zdjęcia wróciły jak najszybciej, a akurat za abonament mogę zapłacić smsem.
| |
| do góry | zobacz profil offline | |
| fotosik | Temat postu: Re: Zakup Abonamentu a odblokowanie zdjęć | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Zablokowanych zdjęć łącznie 25 - Zablokowanych oczekujących na usunięcie 17 - Zablokowanych w okresie rozliczeniowym 8 "Oczekujące na usunięcie" - oznacza, że chodzi o fotki zablokowane poza okresem rozliczeniowym, czyli w tym przypadku przed wrześniem. Nie zostały one jeszcze usunięte i znajdują się na serwerach. Przekroczenie w tym miesiącu wynosi na chwilę obecną niecały 1 GB więc wystarczy wpłacić 1.5 zł (najszybciej za pomocą SMS). PS. Abonament PRO (nie PRO lite!) zwiększa limit transferu, więc jego zakup też jest rozwiązaniem. | |
| krakow2 | Temat postu: Re: Zakup Abonamentu a odblokowanie zdjęć | |
|
ale czy mogę to zapłacić jako zakup abonamentu czy mam to zapłacić jako coś innego?? może jakiś link:) bedę bardzo wdzięczny za pomoc bo zależy mi na czasie i dziękuje za szybką odpowiedź Szukałem ale nie wiem gdzie mogę za pomocą sms-a zapłacić za transfer?? | |
| fotosik | Temat postu: Re: Zakup Abonamentu a odblokowanie zdjęć | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Może być jako abonament PRO, do zakupienia w Portfelu: http://www.fotosik.pl/payment/manage/ Może być zakup 1 GB transferu, również SMS-em, w zakłądce Moje Transfery: http://www.fotosik.pl/module.profile_transfers_htm.php | |
| krakow2 | Temat postu: Re: Zakup Abonamentu a odblokowanie zdjęć | |
|
udało sie | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości