| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| beatkaw11 | Temat postu: Z konta PRO na konto aukcyjne? | |
|
Dołączył 12 Mar 2009 12:35 Posty 1 |
Witam. 1. Czy można przejść z konta PRO (abonament mam wykupiony do października 2012) na konto aukcyjne nie tracąc zainwestowanych pieniędzy. Wiem że abonament jest droższy ale może można dopłacić różnice? 2. Czy jeżeli przeszłoby się na to konto aukcyjne to czy zdjęcia dodane na aukcjach z konta PRO zostaną? Czy może trzeba by było poprawić wszystkie aukcje?? 3. Czy można ustawić galerie aukcyjną tak aby nie odsyłała do zdjęć na fotosiku - co wiąże się z zwiększonym ruchem transferowym?? Pozdrawiam beatkaw11 | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| fotosik | Temat postu: Re: Z konta PRO na konto aukcyjne? | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
beatkaw11 napisał(a): Witam. 1. Czy można przejść z konta PRO (abonament mam wykupiony do października 2012) na konto aukcyjne nie tracąc zainwestowanych pieniędzy. Wiem że abonament jest droższy ale może można dopłacić różnice? 2. Czy jeżeli przeszłoby się na to konto aukcyjne to czy zdjęcia dodane na aukcjach z konta PRO zostaną? Czy może trzeba by było poprawić wszystkie aukcje?? 3. Czy można ustawić galerie aukcyjną tak aby nie odsyłała do zdjęć na fotosiku - co wiąże się z zwiększonym ruchem transferowym?? Pozdrawiam beatkaw11 Ad1. Można dopłacić różnicę pomiędzy tymi abonamentami i zamienimy abonament PRO na Aukcyjny. Ad2. Zdjęcia pozostaną na swoim miejscu, więc linki pozostaną te same i nie trzeba będzie ich zmieniać. Będzie natomiast możliwość przeniesienia zdjęć do galerii aukcyjnych i po takim ich przeniesieniu zmienią się linki do tych zdjęć. Ad3. Właśnie w przypadku gdy galeria odsyła do Fotosika ruch transferowy jest zmniejszany Ale oczywiście jest możliwość wstawienia fotek nie linkujących do Fotosika, jest to kwestia wybrania odpowiednich kodów np. bezpośredni link do zdjęcia. | |
| do góry | zobacz profil offline | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Yahoo [Bot] oraz 0 gości