Formularz wyszukiwania

Forum Fotosik.pl

Obecny czas:
24 Maj 2012 15:10

AutorWiadomość
Temat postu: wykupiłam abonament a dalej mam liit 100 zdjęćPost Wysłany: 13 Sty 2011 11:21
Dołączył 07 Sty 2011 19:57 Posty 2
mam problem!
wykupiłam abonament (dostałam już nawet fakturę) a dalej mam limit zdjęć do wykorzystania jak przy 7 dniowym "teście" (jutro kończy mi się wersja testowa bezpłatna.pozostało mi 5 zdjęc do dodania ze 100 ).
obawiam się,że jutro mi "znikną zdjęcia z aukcji.
co mam robić?proszę o pomoc!
do góryzobacz profil offline
Temat postu: Re: wykupiłam abonament a dalej mam liit 100 zdjęćPost Wysłany: 13 Sty 2011 11:26
Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312
Pieniądze, owszem, zostały wpłacone, ale abonament nie został wykupiony!

Proszę przejść do zakładki Mój Portfel i tam skorzystać z opcji "Zakup abonamentu". Wtedy dopiero zostanie on aktywowany i zniknie limit ilości zdjęć.
Temat postu: Re: wykupiłam abonament a dalej mam liit 100 zdjęćPost Wysłany: 13 Sty 2011 11:28
Dołączył 07 Sty 2011 19:57 Posty 2
przepraszam a co w takim razie stało się z wpłaconymi pieniędzmi?
Temat postu: Re: wykupiłam abonament a dalej mam liit 100 zdjęćPost Wysłany: 13 Sty 2011 11:33
Są na saldzie od kilku dni i pozostają niewykorzystane. Wystarczy sprawdzić stan salda w Portfelu.
Temat postu: Re: wykupiłam abonament a dalej mam liit 100 zdjęćPost Wysłany: 21 Lut 2011 18:00
Dołączył 06 Paź 2009 13:22 Posty 10
Ja natomiast wybrałam swój abonament, zrobiłam przelew, który na koncie "fotosika" pojawił się 1 sec później, napisałam maila z prośbą o szybką aktywację i.... no właśnie- NIC !!! Nadal w zakładce saldo mam "opłać abonament". W związku z tą sytuacją bardzo proszę o informację jakie macie tempo realizacji??
Temat postu: Re: wykupiłam abonament a dalej mam liit 100 zdjęćPost Wysłany: 23 Lut 2011 10:06
Jak tylko przelew do nas dociera, konto, którego nazwa jest podana w tytule przelewu, zostaje doładowane.
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz Strona 1 z 1 [ 6 posty(ów) ]

Podsumowanie

Aktualnie na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Legenda

• Nowe posty
  • Brak nowych postów
  • Ogłoszenie
  • Nowe posty [ Popularny ]
  • Brak nowych postów [ Popularny ]
  • Przyklejony
  • Nowe posty [ Zablokowany ]
  • Brak nowych postów [ Zablokowany ]
  • Przesunięty
Zasady postowania