| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| ekwasny | Temat postu: wykupiłam ab. PREMIUM- zdjęcia w beznadziejnej jakości | |
|
Dołączył 22 Kwi 2008 20:13 Posty 3 |
Witam! wczoraj kupiłam abonament Premium roczny, dziś dostałam maila, że dodatkowe opcje zostały włączone. Kupiłam - bo zmniejszało mi zdjęcia i jakość ich była kiepska. Wklejam je na aukcje dlatego mi zależy żeby było na nich coś widać dodam, że zaznaczyłam w swoim profilu opcję o dodawaniu zdjęć wysokiej jakości... No to może muszę się jeszcze wybulić na nowy aparat.... HELP!!!! | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| fotosik | Temat postu: Re: wykupiłam ab. PREMIUM- zdjęcia w beznadziejnej jakości | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Co konkretnie masz na myśli pisząc, że zmniejszane są zdjęcia? Chodzi o wymiar zdjęcia, czy jego wagę ? I co konkretnie w tych zdjęciach jest tak beznadziejnego ? Możemy poprosić o przesłanie mailem, w formie załącznika oryginalnego zdjęcia, takie, które masz na koncie, wraz z linkiem do niego ? Postaramy się pomóc. | |
| ekwasny | Temat postu: Re: wykupiłam ab. PREMIUM- zdjęcia w beznadziejnej jakości | |
|
Dołączył 22 Kwi 2008 20:13 Posty 3 |
kod do zdjęcia w fotosiku http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/86e ... aff03.html zdjęcie w oryginale w załączniku Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. | |
| fotosik | Temat postu: Re: wykupiłam ab. PREMIUM- zdjęcia w beznadziejnej jakości | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Prosimy raczej o przesłanie fotki w mailu, np na adres fotosik@fotosik.pl
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości