Formularz wyszukiwania

Forum Fotosik.pl

Obecny czas:
24 Maj 2012 15:08

AutorWiadomość
Temat postu: Wtyczka Fotosik dla programu PicasaPost Wysłany: 25 Sie 2010 12:05
Dołączył 23 Sie 2010 13:02 Posty 2
Witam wszystkich jako nowy użytkownik Fotosika,

Jako osoba wygodna i korzystająca z programu Picasa, postanowiłem skorzystać z udostępnionej na stronie wtyczki do tegoż programu do wgrywania zdjęć na Fotosika. Niestety, wtyczka owa w moim przypadku działa co najmniej kiepsko:

1. Wiem, że maksymalnie mogę wgrać 100 zdjęć na raz. Niestety ta wtyczka nie wgrywa więcej niż 50 zdjęć.
2. Nawet podzielenie zdjęć na dwie grupy (po 50 zdjęć) nie pomogło. Część zdjęć jest pomijana przez wtyczkę przy wgrywaniu. Z tego co zaobserwowałem, nie zależy to od rozmiaru zdjęcia a jest, można napisać, przypadkowo-losowe (może od czegoś to pomijanie zdjęć zależy, ale jak dotąd nie wiem od czego).

Konto mam PRO, nie mam przekroczonych limitów transferu ani - jak to w PRO - nie mam limitu zdjęć na koncie. Co więcej, dzieje się tak nawet gdy wgrywam zdjęcia na puste konto.

Czy ta wtyczka jest rozwijana? Wiem, że mogę wgrywać zdjęcia poprzez stronę, ale właśnie chciałem skorzystać z Picasy.

Z góry dziękuję za odpowiedź.
do góryzobacz profil offline
Temat postu: Re: Wtyczka Fotosik dla programu PicasaPost Wysłany: 25 Sie 2010 13:26
Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 489
Witaj,
wszelkie dodatki mało kiedy są zmieniane. Dopóki nikt nie zgłasza uwag, to znaczy że działa dobrze ;) Temat zostanie na pewno przeczytany i sugestie pewnie poddane zostaną dyskusji.
Pozdrawiam.
Odpowiedz Strona 1 z 1 [ 2 posty(ów) ]

Podsumowanie

Aktualnie na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Legenda

• Nowe posty
  • Brak nowych postów
  • Ogłoszenie
  • Nowe posty [ Popularny ]
  • Brak nowych postów [ Popularny ]
  • Przyklejony
  • Nowe posty [ Zablokowany ]
  • Brak nowych postów [ Zablokowany ]
  • Przesunięty
Zasady postowania