| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| BBR | Temat postu: Więcej naraz... | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 08:51 Posty 10 |
IMHO powinno być mechanizm dodawania więcej niż 10 zdjęć (przynajmniej 30)
| |
| do góry | zobacz profil offline | |
| batibat | Temat postu: Re: Więcej naraz... | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 16:06 Posty 233 |
BBR napisał(a): IMHO powinno być mechanizm dodawania więcej niż 10 zdjęć (przynajmniej 30)
Oj nie narzekaj... Jak dla mnie 10 zdjęć jednocześnie wystarczy... A jakby ktoś potrzebować więcej to zawsze może ponownie wysłać tą kolejną 10 obrazków 8) _________________
| |
| chlop83 | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 08:28 Posty 29 |
ja też jestem zdania, że 10 jest ok. Może na począdku ładująć ponad 100 fotek też było to dla mnie trochę upierdliwe... jednak 10 to w sam raz.
_________________ KODAK DX6490 | |
| SiReK | Temat postu: | |
![]() Dołączył 09 Sty 2006 23:43 Posty 30 |
Nie ludziska, nie... moderatorzy by się zabili chyba... Wyobraźcie sobie nieuczciwą konkurencję dodającą zdjęcia jakimś automatem... Oczywiście liczę, że fotosik.pl team by się tejże konkurencji sowicie zrewanżował, ale nie wywołujmy wilka z lasu. 10 jest ok:) Można sobie czasami poklikać troszeczkę:)
_________________ ................. Pozdrawiam ..::SiReK::.. | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Na prawdę spamowisko pojawiłoby się w serwisie fotosik.pl
I podejrzewam, że fotosik.pl nie zrewanżowałby się konkurencji, bo z taką konkurencją nie ma co się zadawać i zniżać do takiego poziomu _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| Agrest | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 11:39 Posty 359 |
Boję się myśleć co chcą dodawać userzy chcący dodawać po 100 fotek, przecięż i tak trzeba dodać z dysku po jednym. Jeśli chodzi o tego typu usprawnienia planujemy lepsze rozwiązania typu aplikacja pod winde do uploadu. Nie widze sensu dodawania na chwilę obecną większej liczby pól w formularzu. Ale oczywiście będziemy Was słuchać w tym temacie dalej. Co do spamowania formularza to jest takie ryzyko ale bardziej obawialbym się nie konkurencji a przypadkowych ludzi co chcieliby się sprawdzić.
_________________ -- Tomasz Dwornicki, td@medousa.pl, Zespół Fotosik.pl | |
| SiReK | Temat postu: | |
![]() Dołączył 09 Sty 2006 23:43 Posty 30 |
Dobrze wiedziec Panie Architekcie:-)
_________________ ................. Pozdrawiam ..::SiReK::.. | |
| batibat | Temat postu: | |
100 fotek za jednym zamachem to rzeczywiście by była przesada. Zawsze można drugi raz kliknąć i ponownie przesłać 10 fotek _________________
| |
| BBR | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 08:51 Posty 10 |
batibat napisał(a): 100 fotek za jednym zamachem to rzeczywiście by była przesada. Zawsze można drugi raz kliknąć i ponownie przesłać 10 fotek
nie napisałem 100 fotek tylko '(30)', _________________ Ortografia
| |
| batibat | Temat postu: | |
BBR napisał(a): nie napisałem 100 fotek tylko '(30)',
Miałem na myśli wypowiedż agresta. Oczywiście wiem, że powiedział to w przenośni _________________
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości