| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Fokus | Temat postu: usuwanie zdjec | |
|
Dołączył 15 Sty 2006 09:00 Posty 1 |
siema! ja bym dodal opcje, ktora umozliwialaby usuwanie kilku zdjec za jednym kliknieciem (obok kazdego zdjecia zdajdowaloby sie pole do "zaptaszkowania", a na dole strony przycisk Usuń zaznaczone)
_________________ PoZdRo || Sk8 is Gr8 ![]()
| |
| do góry | zobacz profil offline | |
| Phantoman | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 09:54 Posty 206 |
Jestem za, tylko jeszcze przy usuwaniu żeby wykoczyło jaieś okienko do potwierdzania lub zdjęcia były przenoszone do "kosza" a o północy kosz automatycznie by się czyścił; takie zabezpieczenie na wszelki wypadek żeby nie saksować sobie nie tych fotek co trzeba.
| |
| Juzek | Temat postu: | |
![]() Dołączył 12 Sty 2006 16:35 Posty 155 |
Cytuj: żeby wykoczyło jaieś okienko do potwierdzania z nazwami zanzaczonych plików do usunięcia.
Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Juzek, 15 Sty 2006 13:22, edytowano w sumie 1 raz | |
| batibat | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 16:06 Posty 233 |
Też jestem za ale szkoda, że nie zalogowany (niezarejestrowany) użytkowik nie może usuwać uploadowanych fotek _________________
| |
| Zhai | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 19:55 Posty 9 |
ale po co? Przeciez nie wsadza tych fotek do albumu, więc mu to powinno wisieć czy fota jest na serwie czy nie...
| |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
batibat napisał(a): Też jestem za ale szkoda, że nie zalogowany (niezarejestrowany) użytkowik nie może usuwać uploadowanych fotek
A jak zabezpieczysz to, żeby użytkownik XXX nie usuwał fotek YYY ? Nigdy opcja usuwania obrazków bez logowania nie bedzie dostępna ! _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości