| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Przemekc | Temat postu: [sugestia] Uploadowanie większej ilości obrazków niż teraz | |
|
Dołączył 18 Sty 2006 20:49 Posty 2 |
Mam sporo zdjęć i chciałbym potworzyć albumy i tam je pododawać. I tutaj jest pewien mały problem, otóż można dodawać max 10 zdjęć i trzeba je jeszcze dodatkowo wybierać osobno.
Moja propozycja jest taka, by możnabyło uploadować więcej zdjęć naraz i jednocześnie zeby istniala możliwości uploadowania obrazków "za jednym ruchem". Widze to tak: 1.Klikam przeglądaj 2. Wybieram folder 3. W folderze metodą ctr+a, lub shift + zaznaczanie wybieram pliki do zuploadaowania. 4. Klikam ok i wszystkie pliki się wysyłają. Nie jestem pewien czy coś takiego jest w ogóle możliwe, więc wyprowadzcie mnie z błędu jeżeli głupoty gadam. Jeżeli coś z tego co napisałem nie rozumiecie to piszcie | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| Phantoman | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 09:54 Posty 206 |
Ten temat już istnieje na forum.
| |
| Przemekc | Temat postu: | |
|
Dołączył 18 Sty 2006 20:49 Posty 2 |
Łuuups, przeoczyłem Prosze o usunięcie tematu | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
I w tym momencie moderator wkracza do akcji 8)
Temat już był: Więc zamykam ten _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości