| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Juzek | Temat postu: "Ulubione" czyli fotki z galeri do naszego albumu | |
![]() Dołączył 12 Sty 2006 16:35 Posty 155 |
Witam :)
Podczas przeglądania galeri często znajduje fotki, które chciałbym mieć troche "bardziej pod ręką" np. we własnym albumie. Dlatego proponuje utworzenie opcji w stylu "Dodaj do ulubionych" po kliknięciu na (tu) gwiazdke => http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3suz6a5scl91lvyl.html obrazek lądowałby w "niedodanych" lub "ulubionych" nie pokazując się ponownie w galeri. Chętnie poznam Waszą opinie na ten temat, Pozdrawiam:) EDIT: Oczywiście "gwiazdeczka" powinna być w każdym miejscu, w którym dostępny jest obrazek Ostatnio edytowany przez Juzek 15 Sty 2006 13:13, edytowano w sumie 3 razy | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Bardzo fajna opcja !!
Taki osobyny niekasowalny katalog/album u siebie (na swoim koncie) typu "Ulubione" !! Bardzo dobry pomysł !! 8) _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| SiReK | Temat postu: | |
![]() Dołączył 09 Sty 2006 23:43 Posty 30 |
Gratuluje głowy!!!! Mi również bardzo do gustu ten pomysł przypadł.
_________________ ................. Pozdrawiam ..::SiReK::.. | |
| kkrzysiu | Temat postu: | |
![]() Dołączył 11 Sty 2006 13:13 Posty 52 |
Byle nie ta ochydna gwiazdka, która jakoś mi sie kojarzy z IE i Windowsem Pomysł fajny, ale nie można sobie po prostu utworzyć albumu i tam wrzucać ulubionych zdjęć? | |
| Juzek | Temat postu: | |
![]() Dołączył 12 Sty 2006 16:35 Posty 155 |
Cytuj: Pomysł fajny, ale nie można sobie po prostu utworzyć albumu i tam wrzucać ulubionych zdjęć?
Jeżeli chcesz wrzucić fotke do albumu musisz ją najpierw "dodać" czyli po raz kolejny pokaże sie w galeri i co najważnijsze stworzy sie jej kopia na serverze. Cały pic polega na tym by tak sie nie działo (chyba, że się myle) Pozdrawiam:) | |
| batibat | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 16:06 Posty 233 |
Bardzo fajny pomysł z listą ulubionych! Tylko czemu ten temat pojawił się w nowych funkcjach fotosika? ja myśle, że tutaj mają się pojawiać tematy dotyczące już wprowadzonych usprawnień... Ja bym przeniusł to do działu "propozycje itp." A wracając do tematu to ja właśnie bym wolał "ulubione" niz album z "ulubionymi" fotkami. I np. jakby zawsze pod ręka był by link ulubione nez jakiegokolwiek wchodzenia w dział albumów _________________
| |
| Phantoman | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 09:54 Posty 206 |
Jestem za, ale co z prawami autorskimi?
| |
| Agrest | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 11:39 Posty 359 |
Sluchajcie już się głupio czuję pisząc "tak mamy to w planach" ale serio taka funkcja jest zapisana i czeka na swoją kolej _________________ -- Tomasz Dwornicki, td@medousa.pl, Zespół Fotosik.pl | |
| batibat | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 16:06 Posty 233 |
Noi bardzo dobrze. Niech funkcja ulubione pojawi się jak najszybciej _________________
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości