| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| interbuty | Temat postu: Transfer Fotosika | |
|
Dołączył 27 Sty 2007 13:08 Posty 3 |
Jedno jest pewne . Fotosik ma prędkość transferu ...furmanki zaprzągniętej w jakąś starowine szkapine .
FATALNIE !!!! | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Jak ściągasz 100% swojego łącza z Torrent, p2m, p2p, itd to nie dziw się, że Fotosik (i każda inna strona w internecie nie ładuje się szybko)
Serwis fotosik cały czas pracuje nad optymalizacją kodu. Zdarzają się także takie dni, że po prostu serwer i łącze są ponad przeciętnie przeciążone. Jedno jest pewne - nie można nikogo oceniać po takich problem - ważne jest to, jak je rozwiązuje. A tutaj jestem pewny profesjonalizmu fotosika. _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| interbuty | Temat postu: jak ściągasz ... | |
|
Dołączył 27 Sty 2007 13:08 Posty 3 |
Dziękuję za odpowiedź .
Niby się wszystko zgadza - oprócz jednego : nie jestem już w wieku , gdzie cokolwiek trzeba ściągać . Komp potrzebny mi jest do pracy . A jedyne co ściągam to wejścia na Allegro . pozdrawiam BlueMan napisał(a): Jak ściągasz 100% swojego łącza z Torrent, p2m, p2p, itd to nie dziw się, że Fotosik (i każda inna strona w internecie nie ładuje się szybko)
Serwis fotosik cały czas pracuje nad optymalizacją kodu. Zdarzają się także takie dni, że po prostu serwer i łącze są ponad przeciętnie przeciążone. Jedno jest pewne - nie można nikogo oceniać po takich problem - ważne jest to, jak je rozwiązuje. A tutaj jestem pewny profesjonalizmu fotosika. | |
| zjak | Temat postu: | |
|
Dołączył 23 Sty 2007 19:47 Posty 44 |
Proponuję przeczytać mój wątek: "Problem z umieszczeniem zdjęcia......." i wtedy będziesz wiedział gdzie można szukać przyczyny powolnego transferu. Zmierz sobie prędkość transmisji download i upload.
Uważam, że Fotosik działa dobrze, a stwierdzam to po umieszczeniu w nim kilkunastu albumów i dopiero awaria w TP-sie na początku kwietnia ukróciła moją radosną twórczość. Pozdr. | |
| Agrest | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 11:39 Posty 359 |
Możliwe, że akurat trafiłeś na dodanie nowej funkcji tych 4ech fotek przy zdjęciach usera która to dobiła nam bazę danych. Ale sytuacja jest już względnie opanowana. Konta PRO pozwalają nam myśleć realnie o zasobach jakie potrzebuje fotosik i w ciągu 2-3 miesięcy będziemy sukcesywnie podnosić wydajność serwisu dodając nowe serwery i modyfikując architekturę serwisu.
_________________ -- Tomasz Dwornicki, td@medousa.pl, Zespół Fotosik.pl | |
Użytkownicy przeglądający to forum: ewa535 oraz 0 gości