| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| seya | Temat postu: SZANOWANIE KLIENTA | |
|
Dołączył 12 Lip 2010 14:42 Posty 8 |
Myślę, że brak odzewu w kwestii problemów technicznych fotosika to GŁÓWNY PROBLEM !!! Tracenie kolejnych klientów nie wróży dobrze... | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| seya | Temat postu: Re: SZANOWANIE KLIENTA | |
|
Dołączył 12 Lip 2010 14:42 Posty 8 |
Dodatkowo reklam coraz więcej, okienek niezliczonych już chyba, tu reklama, tam reklama, a zdjęcia się nie ładują. Automaty opłat działają bezproblemowo ...................................................... | |
| fotosik | Temat postu: Re: SZANOWANIE KLIENTA | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Zapraszamy do tego wątku: problemy-z-wy-wietlaniem-zdj-t1484.html | |
| nupi | Temat postu: Re: SZANOWANIE KLIENTA | |
![]() Dołączył 24 Maj 2008 16:40 Posty 5 |
Nie czuję się nieszanowana przez FOTOSIK, ale po prostu nie znalazłam lepszego wątku dla mojego problemu. Dobrze by było, gdyby Fotosik automatycznie informował klienta, że kończy mu się okres abonamentu. Zapomniałam o terminie i dziś spotkała mnie niemiła niespodzianka. Już dokonałam wpłaty, ale jeszcze nie mogę wstawiać zdjęć. Pozdrawiam! | |
| fotosik | Temat postu: Re: SZANOWANIE KLIENTA | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Ależ przecież informujemy !! Informacje o kończącym się abonamencie są wysyłane automatycznie już na tydzień przed jego zakończeniem! Podobnie w przypadku transferów, gdy limit zostanie wykorzystany w 80% wysyłane jest pierwsze powiadomienie. | |
| nupi | Temat postu: Re: SZANOWANIE KLIENTA | |
![]() Dołączył 24 Maj 2008 16:40 Posty 5 |
nupi napisał(a): Nie czuję się nieszanowana przez FOTOSIK, ale po prostu nie znalazłam lepszego wątku dla mojego problemu. Dobrze by było, gdyby Fotosik automatycznie informował klienta, że kończy mu się okres abonamentu. Zapomniałam o terminie i dziś spotkała mnie niemiła niespodzianka. Już dokonałam wpłaty, ale jeszcze nie mogę wstawiać zdjęć. Pozdrawiam! Cytuj: Ależ przecież informujemy !! Informacje o kończącym się abonamencie są wysyłane automatycznie już na tydzień przed jego zakończeniem! Podobnie w przypadku transferów, gdy limit zostanie wykorzystany w 80% wysyłane jest pierwsze powiadomienie. PRZEPRASZAM! Ale dałam plamę. Głupio mi nawet się tłumaczyć. Otrzymuję od Was dużo maili, czasami nawet codziennie, GMAIL kieruje je do spamu, a ja nie sprawdzałam. Teraz już będę uważna. | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości