| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Agrest | Temat postu: System prywatnych wiadomości | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 11:39 Posty 359 |
Witajcie
Dzisiaj około 15tej został uruchomiony długo oczekiwany system prywatnych wiadomości. Dzięki niemu możecie teraz zacząć się kontaktować między sobą. Przy każdym zdjęciu, albumie i stronie użytkowika znajduje się ikonka pozwalająca wysłać do użytkownika wiadomość. W Panelu pojawiło się nowe menu "Wiadomości" gdzie można czytać i pisać wiadomości. Każda wiadomość wiąże się także z powiadomieniem wysłanym na podany podczas rejestracji adres e-mail. Niedługo będziemy pracować nad dalszymi rozbudowami tegoż systemu. Od razu dodaliśmy także możliwość zablokowania wiadomości od zbyt natrętnych czy niezbyt kulturalnych użytkowników. _________________ -- Tomasz Dwornicki, td@medousa.pl, Zespół Fotosik.pl | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| lidok | Temat postu: dzienki za powiadomienie , | |
|
Dołączył 09 Sie 2006 10:56 Posty 1 |
no natretni uzytkownicy też chca komunikować daj my im szanse. Może ich choroba prześladowania minie | |
| rexona | Temat postu: Dziękuje | |
![]() Dołączył 09 Sie 2006 11:28 Posty 1 |
wspaniae to jest dziękujemy
| |
| wawerj | Temat postu: | |
![]() Dołączył 15 Lut 2006 02:33 Posty 72 |
fajna rzecz
dzieki _________________ "...nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, jest sobota..." | |
| wojtek50 | Temat postu: | |
![]() Dołączył 09 Sie 2006 10:53 Posty 2 |
Witam !!!
Dlaczego w systemie "prywatne wiadomości" są tylko listy otrzymane, a nie ma zapisanych tych, które ja wysłałem ?. Pozdrawiam !! | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości