| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Juzek | Temat postu: Slide show | |
![]() Dołączył 12 Sty 2006 16:35 Posty 155 |
Dokładnie ja w temacie. Z możliwościa wyboru długości wyświetlania fotek, przypadkowością, "random" (powtaranie) itd.
"...bo komu chce sie klikać jak zmienic może sie samo..." Pozdrówki Ostatnio edytowany przez Juzek 15 Sty 2006 13:23, edytowano w sumie 2 razy | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Dobry pomysł ! bardzo dobry pomysł 8)
_________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| Phantoman | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 09:54 Posty 206 |
Propozycja raczej dla osób z szybkim łączem, ale czemu nie.
| |
| batibat | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 16:06 Posty 233 |
Bardzo fajny pomysł Proponuje jeszcze dodać możliwość stworzenia tej prezentacji w formacie .pps (power point viever) dzięki czemu każdy off line będzie mógł oglądac dane fotki nawet bez programu microsoft power point. _________________
| |
| Juzek | Temat postu: | |
![]() Dołączył 12 Sty 2006 16:35 Posty 155 |
Dorzuciłbym jeszcze możliwość tworzenia .swf z podanymi przez nas parametrami. ( Cytuj: wybóru długości wyświetlania fotek, przypadkowością, "random" (powtaranie) itd. )
Ostatnio edytowany przez Juzek 15 Sty 2006 13:23, edytowano w sumie 2 razy | |
Też fajna opcja Rodzaje pokazów slajdów: (według mnie) html (stronka internetowa) pps (microsoft power point viever) swf (flash) pdf (adobe reader) Oraz w formie mejla na dowolny adres Co o tym myślicie? _________________
| |
| Agrest | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 11:39 Posty 359 |
Slideshow w podstawowej formie jest w zasadzie gotowy ale zatrzymały nas różne inne historie jakie się w międzyczasie pojawiły na Fotosiku. Wogóle czytam dzisiaj dzial POmysly i Sugestie i z jednej strony jestem zachwycony a z drugiej to nie wiem kiedy to robić _________________ -- Tomasz Dwornicki, td@medousa.pl, Zespół Fotosik.pl | |
Tu podziękowania głównie się należą juzkowi to on wprowadził wiele propozycji (az za dużo agrest napisał(a): Slideshow w podstawowej formie jest w zasadzie gotowy ale zatrzymały nas różne inne historie jakie się w międzyczasie pojawiły na Fotosiku.
a czy będą również dostępne slide show w plikach .pps??? Poprawiłem post - teraz prawidłowo się wyświetla 8) Z poważaniem BlueMan _________________
| |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Agrest napisał(a): Zasoby przeznaczone do Fotosika mają zaplanowaną robote na jakieś 3 miesiące bez tych uwag z ostatnich 5 dni
Jeśli mogę jakoś pomódz to bardzo serdecznie się polecam. Mam dość duże znajomości PHP i MySQL, więc znacznie szybciej pójdzie upgrade fotosik.pl . W razie czego proszę o kontakt 8) _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
juz nie mogę się doczekać slide show!!! To fajnie, że te pomysły z forum sprawią, że autorzy fotosika będą mieć pełne ręce roboty _________________
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości