| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| nalewka | Temat postu: Skalowalne okno FM i inne sugestie | |
![]() Dołączył 27 Cze 2007 12:44 Posty 37 |
1. Bardzo przydałaby się możliwość powiększenia okna FM do wielkości ekranu. Widać by było wtedy całą ścieżkę adresową każdego dodawanego zdjęcia i nie musiałabym się zastanawiać, czy powtórzyłam któreś, czy nie. I byłoby znacznie szybciej rzucić okiem na nazwy plików, niż otwierać każdy plik po kolei w innej aplikacji.
2. To samo dotyczy okna "Zarządzaj zdjęciami w albumie" - możliwość maksymalizowania tego okna znacznie ułatwi manewrowanie zdjęciami w albumie, bo będzie więcej zdjęć w jednym rzędzie, a przy dużej ilości zdjęć w albumie, ilość rzędów ma znaczenie. 3. Zapamiętywanie ustawień!!! Jeśli ustawiłam sobie w Moje zdjęcia wyświetlanie po 200 i sortowanie wg. nazw plików, to miło by było mieć te ustawienia na stałe, aż do odwołania czyli do zdefiniowania nowych. Tj. wchodzę i wychodzę do Fotosika, a ustawienia mam wciąż te same - da się to zrobić? 4. Oszczędność czasu i miejsca - czy nie lepiej dla mnie i dla Waszego serwera byłoby, gdyby każdą operację na zdjęciach czy albumach należało potwierdzić wciśnięciem klawisza Enter, czy odnośnika "Ok"? Teraz panuje opcja mieszana, trochę potwierdzać (zmiana opisu - Zmień / Zapisz), a trochę automatem (Sortuj). Ten automat coś ułatwia? Komu? 5. Na stronie Moje albumy nazwę albumu widzę tylko w linku bezpośrednio prowadzącym do tegoż albumu. A nie powinno jej być przy każdym albumie dużym boldem? Plsss. To chyba na razie wszystko, jak coś jeszcze mi wpadnie do głowy, na pewno napiszę | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| wawerj | Temat postu: | |
![]() Dołączył 15 Lut 2006 02:33 Posty 72 |
zwłaszcza pierwsze 3 pkt
pozdrawiam _________________ "...nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, jest sobota..." | |
| nalewka | Temat postu: | |
Puk, puk, czy ktoś to już przeczytał? A może się ustosunkuje do moich propozycji / sugestii / próśb? Strasznie nie lubię być ignorowana, a na fotosiku nagminnie pytania zostają bez odpowiedzi. Znowu się dopraszam uwagi!!!
| |
Puk, puk, jest tu jakiś fachowiec i do tego komunikatywny? Doczekam się jakiejkolwiek odpowiedzi? Czy kolejny wątek zostanie olany? Już ponad miesiąc wstecz napisałam, że za własne pieniądze spodziewałam się lepszej oferty i sensownego kontaktu z moderatorami i Adminem, ale i ten post został zignorowany.
Czuję się nabita w butelkę (w Fotosika)!!! Jeszcze parę tygodni braku reakcji i zażądam zwrotu wpłaconych pieniędzy | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Wpłacone pieniądze nie są wynagrodzeniem dla moderatora/administratora, aby był dostępny 24h/dobę dla każdego użytkownika w potrzebie.
Zresztą to za co się płaci jest scharakteryzowane w podpisywanym regulaminie Na razie FM nie jest rozwijany. Poszukujemy nowego programisty, ponieważ biblioteki Delphi nie są dobre do tego typu rzeczy (manipulacja grafiką). _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
BlueMan napisał(a): Wpłacone pieniądze nie są wynagrodzeniem dla moderatora/administratora, aby był dostępny 24h/dobę dla każdego użytkownika w potrzebie.
Jak miło, pojawił się przedstawiciel Fotosika, no, no, no, Ale Słonko Ty Moje, nie manipuluj moimi wypowiedziami, raczej zerknij na moje pierwsze posty, jaką noszą datę. A potem sprawdź częstotliwość dopraszania się uwagi. CO MIESIĄC. To chyba nie znaczy 24/24, nieprawdaż? A wystarczyłoby odpowiedzieć na pierwszy... I nie piszę o czyimkolwiek wynagrodzeniu, bo to nie moja broszka, tylko o felernym produkcie, który nabyłam za swoje pieniądze. Zawierzyłam też obietnicom rozwijania Fotosika, a nawet - że prowadzących interesuje to, co użytkownicy mają do zaproponowania, podpowiedzenia czy zasugerowania. Omyliłam się, prowadzących nie stać nawet na to, żeby odpisać "Zajmiemy się tym", albo "Nie zajmiemy się tym". O filozofii fotosika też już gdzieś pisałam. Teraz tylko powtarzam swoje własne posty sprzed miesiąca, dwóch czy trzech. I o to właśnie chodzi | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości