Formularz wyszukiwania

Forum Fotosik.pl

Obecny czas:
24 Maj 2012 14:19

AutorWiadomość
Temat postu: Skalowalne okno FM i inne sugestiePost Wysłany: 03 Lip 2007 09:21
Dołączył 27 Cze 2007 12:44 Posty 37
1. Bardzo przydałaby się możliwość powiększenia okna FM do wielkości ekranu. Widać by było wtedy całą ścieżkę adresową każdego dodawanego zdjęcia i nie musiałabym się zastanawiać, czy powtórzyłam któreś, czy nie. I byłoby znacznie szybciej rzucić okiem na nazwy plików, niż otwierać każdy plik po kolei w innej aplikacji.

2. To samo dotyczy okna "Zarządzaj zdjęciami w albumie" - możliwość maksymalizowania tego okna znacznie ułatwi manewrowanie zdjęciami w albumie, bo będzie więcej zdjęć w jednym rzędzie, a przy dużej ilości zdjęć w albumie, ilość rzędów ma znaczenie.

3. Zapamiętywanie ustawień!!! Jeśli ustawiłam sobie w Moje zdjęcia wyświetlanie po 200 i sortowanie wg. nazw plików, to miło by było mieć te ustawienia na stałe, aż do odwołania czyli do zdefiniowania nowych. Tj. wchodzę i wychodzę do Fotosika, a ustawienia mam wciąż te same - da się to zrobić?

4. Oszczędność czasu i miejsca - czy nie lepiej dla mnie i dla Waszego serwera byłoby, gdyby każdą operację na zdjęciach czy albumach należało potwierdzić wciśnięciem klawisza Enter, czy odnośnika "Ok"? Teraz panuje opcja mieszana, trochę potwierdzać (zmiana opisu - Zmień / Zapisz), a trochę automatem (Sortuj). Ten automat coś ułatwia? Komu?

5. Na stronie Moje albumy nazwę albumu widzę tylko w linku bezpośrednio prowadzącym do tegoż albumu. A nie powinno jej być przy każdym albumie dużym boldem? Plsss.

To chyba na razie wszystko, jak coś jeszcze mi wpadnie do głowy, na pewno napiszę :) A zależy mi głównie na trzech pierwszych punktach, bardzo mi zależy!!!
do góryzobacz profil offline
Temat postu: Post Wysłany: 04 Lip 2007 09:28
Dołączył 15 Lut 2006 02:33 Posty 72
zwłaszcza pierwsze 3 pkt
pozdrawiam
Temat postu: Post Wysłany: 31 Sie 2007 23:01
Puk, puk, czy ktoś to już przeczytał? A może się ustosunkuje do moich propozycji / sugestii / próśb? Strasznie nie lubię być ignorowana, a na fotosiku nagminnie pytania zostają bez odpowiedzi. Znowu się dopraszam uwagi!!!
Temat postu: Post Wysłany: 10 Paź 2007 18:10
Puk, puk, jest tu jakiś fachowiec i do tego komunikatywny? Doczekam się jakiejkolwiek odpowiedzi? Czy kolejny wątek zostanie olany? Już ponad miesiąc wstecz napisałam, że za własne pieniądze spodziewałam się lepszej oferty i sensownego kontaktu z moderatorami i Adminem, ale i ten post został zignorowany.

Czuję się nabita w butelkę (w Fotosika)!!! Jeszcze parę tygodni braku reakcji i zażądam zwrotu wpłaconych pieniędzy :(
Temat postu: Post Wysłany: 12 Paź 2007 16:48
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694
Wpłacone pieniądze nie są wynagrodzeniem dla moderatora/administratora, aby był dostępny 24h/dobę dla każdego użytkownika w potrzebie.
Zresztą to za co się płaci jest scharakteryzowane w podpisywanym regulaminie ;) i cały czas fotosik wywiązuje się ze swojego zobowiązania.

Na razie FM nie jest rozwijany. Poszukujemy nowego programisty, ponieważ biblioteki Delphi nie są dobre do tego typu rzeczy (manipulacja grafiką).

http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość :twisted:

www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia
Temat postu: Post Wysłany: 12 Paź 2007 17:07
BlueMan napisał(a):
Wpłacone pieniądze nie są wynagrodzeniem dla moderatora/administratora, aby był dostępny 24h/dobę dla każdego użytkownika w potrzebie.

Jak miło, pojawił się przedstawiciel Fotosika, no, no, no, :roll:

Ale Słonko Ty Moje, nie manipuluj moimi wypowiedziami, raczej zerknij na moje pierwsze posty, jaką noszą datę. A potem sprawdź częstotliwość dopraszania się uwagi. CO MIESIĄC. To chyba nie znaczy 24/24, nieprawdaż?

A wystarczyłoby odpowiedzieć na pierwszy...

I nie piszę o czyimkolwiek wynagrodzeniu, bo to nie moja broszka, tylko o felernym produkcie, który nabyłam za swoje pieniądze.

Zawierzyłam też obietnicom rozwijania Fotosika, a nawet - że prowadzących interesuje to, co użytkownicy mają do zaproponowania, podpowiedzenia czy zasugerowania.

Omyliłam się, prowadzących nie stać nawet na to, żeby odpisać "Zajmiemy się tym", albo "Nie zajmiemy się tym". O filozofii fotosika też już gdzieś pisałam. Teraz tylko powtarzam swoje własne posty sprzed miesiąca, dwóch czy trzech. I o to właśnie chodzi :( Teraz chociaż widzę jakiś postęp, bo drugie zdanie posta powyżej cokolwiek wyjaśnia, chociaż mnie, jako klienta nie bardzo interesują braki kadrowe mojego dostawcy usług. Mogę współczuć, ale swoje już zrobiłam wpłacając pieniądze i przyjaźnie (do czasu) opisując sprawy do poprawienia. Teraz pora na działanie fotosika.
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz Strona 1 z 1 [ 6 posty(ów) ]

Podsumowanie

Aktualnie na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Legenda

• Nowe posty
  • Brak nowych postów
  • Ogłoszenie
  • Nowe posty [ Popularny ]
  • Brak nowych postów [ Popularny ]
  • Przyklejony
  • Nowe posty [ Zablokowany ]
  • Brak nowych postów [ Zablokowany ]
  • Przesunięty
Zasady postowania