| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kkrzysiu | Temat postu: raportuj | |
![]() Dołączył 11 Sty 2006 13:13 Posty 52 |
Pominę już to, że nie dotyczy to temu, ale powiem:
DLACZEGO NIE MA OPCJI RAPORTUJ NA TYM FORUM? AHA I DLACZEGO JEST JEDEN MODERATOR, KTÓRY ŚPI NON STOP? to tyle edit: No i dlaczego na odpowiedź w topicu utworzył mi sie nowy temat? Ale dobra, i tak pasuje | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Ponieważ jest to czyste forum phpBB bez żadnych dodatkoów(modów) - więc nie ma opcji "Raportuj"
Moderator śpi ?! Też z niego człowiek i musi się wyspać. Ma on studia (a teraz sesja), ale nie wiedzę jakiś niedociagnięć w jego pracy A tylko/aż jeden, bo chyba więcej nie potrzeba Jaki nowy temat w odpowiedzi ?! Nie rozumiem Tylko czemu KRZYCZYSZ ??!! _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| kkrzysiu | Temat postu: | |
![]() Dołączył 11 Sty 2006 13:13 Posty 52 |
Cytuj: Ponieważ jest to czyste forum phpBB bez żadnych dodatkoów(modów) - więc nie ma opcji "Raportuj" To ja bym polecał tą opcję. W IPB jest defaultowo. Cytuj: ale nie wiedzę jakiś niedociagnięć w jego pracy A ja widzę, w połowie topiców rozmówcy odbiegają od tematy strasznie, a nie jest z tym nic robione. Inna sprawa to sygnaturki. Przydałby sie jakiś wpis w regulaminie, żeby nie można było zamieszczać 10 tys obrazków o katastroficznych rozmiarach i wagach, bo jak ktoś na modemie będzie chciał poczytać na forum to zanim mu sie załąduje to zapłąci 10zł Cytuj: A tylko/aż jeden, bo chyba więcej nie potrzeba Myślę, że potrzeba szczególnie, że forum sie rozrasta.Cytuj: Jaki nowy temat w odpowiedzi ?! Nie rozumiem Chciałem odpowiedzieć w topicu, nacisnąłem odpowiedź i utworzył mi sie nowy temat. Raczej nie nacisnąłem guzika obok, bo sprawdzałęm dwa razy. Cytuj: Tylko czemu KRZYCZYSZ ??!!
Bo miało być słychać W zaspamowanym offtopowym topicu :] | |
| Juzek | Temat postu: | |
![]() Dołączył 12 Sty 2006 16:35 Posty 155 |
Cytuj: To ja bym polecał tą opcję. W IPB jest defaultowo. Ja też ale jako opcjonalne. Po pewnym czasie ankieta, które chcemy miec na forum... Cytuj: ale nie wiedzę jakiś niedociagnięć w jego pracy Ja też nie. Wydaje mi się, że posto-klepstwo narazie nie powinno być karane. Niech forum sie rozrasta a po pewnym czasie posty typu : " Oki"; "Zgadam sie"; "Co ? "; "Za raz wracam"; "Co by tu napisać" powinny być tępione. Cytuj: Myślę, że potrzeba szczególnie, że forum sie rozrasta. Raczej nie było wyraźniejszych aktów łamania netykiety... Cytuj: Bo miało być słychać W zaspamowanym offtopowym topicu :]
A gdyby tak dać większą czcionke - może usłyszeli by w innych topicach Pozdrówki Ostatnio edytowany przez Juzek 19 Sty 2006 15:16, edytowano w sumie 3 razy | |
| batibat | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 16:06 Posty 233 |
kkrzysiu z tym "stworzeniem nowego tematu" zamiast odpowiedzi to jest nie możliwe i napewno nie zaleźży to od adminów i moderatorów tylko od phpBB. Być może był tu jakis chwilowy "zonk" nie roumiem cię czemu od razu robisz wielką aferę pozdrawiam _________________
| |
| tomilipin | Temat postu: | |
![]() Dołączył 16 Sty 2006 16:51 Posty 44 |
IPB jest płatne, moi drodzy | |
| batibat | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 16:06 Posty 233 |
Mi tam wystarczy taka podstawowa wersja forum _________________
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości