Formularz wyszukiwania

Forum Fotosik.pl

Obecny czas:
24 Maj 2012 14:02

AutorWiadomość
Temat postu: Ranking komentarzyPost Wysłany: 01 Lip 2006 10:37
Dołączył 10 Sty 2006 11:39 Posty 359
Witajcie
Dodaliśmy do serwisu ranking komentarzy. Można teraz przeglądać zarówno większą ilość ostatnio dodanych komentarzy jak i sprawdzić kto pisze i otrzymuje najwięcej komentarzy. Ranking pozwala także obejrzeć jakie zdjęcia czy albumy były komentowane i jak. Linki do spisu komentarzy dodanych i otrzymanych przez danego użytkownika pojawiły się także na “fotosikowych” stronach użytkowników. Zachęcamy Was do przeglądania fotek i komentowania ich, już wywiązało się kilka ciekawych dyskusji i znajomości zawartych w oparciu o komentarze.
Poza tym w rankingach pojawił się ranking zdjęć z największą ilością komentarzy.
Jak zwykle czekamy na uwagi.
do góryzobacz profil offline
Temat postu: Post Wysłany: 01 Lip 2006 10:45
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694
Jedna mała uwaga - przy przeglądaniu komentarzy danego użyszkodnika powinna być kolejnośc od najnowszego, do najstarszego, a nie na odwrót.

Bo w tym momencie najstarsze są na samej górze :|

http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość :twisted:

www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia
Temat postu: Post Wysłany: 01 Lip 2006 10:58
To jest problem stary jak świat. A wiesz, że teraz pod fotkami jest kolejność od najstarszego do najwoszego i w tych spisach to jest tylko konsekwenty zapis...
Ja osobiście uważam, że kolejność powinna być że najnowszy na górze, ale jestem w tym sam no i jednak Forix mnie przekonał, że sporo dużych serwisów ma tak jak my teraz. Oczywiście nie znaczy to, że skoro milardy much jedzą gówna to my też musimy no ale to jest pewna konwencja a tych łamać nie należy. Ale może więcej osób się wypowie na ten temat?
Temat postu: Post Wysłany: 01 Lip 2006 11:32
Dołączył 10 Sty 2006 09:54 Posty 206
Ten temat był już przecież poruszany, ale dla przypomnienia powiem że jestem za tym aby najnowszy komentarz był pierwszy na liście a najstarszy na ostanim.

Image
Temat postu: Post Wysłany: 21 Sie 2006 21:14
Dołączył Posty może nie na temat ale mam pytanko...dlaczego nie można zrobić tak że osobno się komentuje zdjęcie a osobno galerię (teraz jest tak że jak się skomentuję daną galerię to ten komentarz jest przy każdym oglądanym zdjęciu)

można coś z tym zrobić ?
Temat postu: Post Wysłany: 22 Sie 2006 10:49
Wtedy trzeba kliknąć na link nad zdjęciem w albumie "Pokaż tylko to zdjęcie" i tam dodać komentarz ;)

Temat postu: Post Wysłany: 24 Lis 2006 16:52
Dołączył 09 Sie 2006 11:17 Posty 25
Zauważyłam że po kliknięciu na "Komentarze do moich zdjęc " są wszystkie aktualnie dodane .. ale jak klikam na "Moje komentarze " dlugo nie pojawiają się ostatnio dodane ..
Nie mogłam znaleźć użytkownika którego komentowała m, fotkę zapomniałam dodać do ulubionych ... a logingu nie pamiętałam ,, Chciałam znaleźć w ogólnych ostatnio dodanych komentarzach tam też nie było tak na prawdę ostatnio dodanych.. Czy one wchodzą i jeśli mogę wiedzieć z jakim opóźnieniem?
Temat postu: Post Wysłany: 26 Lis 2006 10:21
@margaretka.. nie wiem, czy mam rację, ale komentarze muszą zostać zatwierdzone przez moderatora, i to chyba właśnie z tego "opóźnienie" wynika

Temat postu: Post Wysłany: 27 Lis 2006 12:05
Moderacja powoduje opóźnienia w pokazywaniu się kometarzy na stronei głównej. To co obserwujesz to opóźnienie wynikające z cachowania tych informacji. Jest to konieczne do zapewnienia odpowiedniej wydajności serwisu, tego typu strony odświeżają się co kilka godzin.
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz Strona 1 z 1 [ 9 posty(ów) ]

Podsumowanie

Aktualnie na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Legenda

• Nowe posty
  • Brak nowych postów
  • Ogłoszenie
  • Nowe posty [ Popularny ]
  • Brak nowych postów [ Popularny ]
  • Przyklejony
  • Nowe posty [ Zablokowany ]
  • Brak nowych postów [ Zablokowany ]
  • Przesunięty
Zasady postowania