| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Agrest | Temat postu: Przypisywanie zdjęć do albumu w multiuploadzie | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 11:39 Posty 359 |
Pojawiła się nowa opcja pozwalająca wgrywane poprzez multiupload obrazki przydzielić od razu do albumu. Można przydzielić wszystkie fotki do jednego albumu lub każdą fotkę do innego. Można także utworzyć nowy album w czasie dodawania wielu zdjęć. Zapraszamy do korzystania, mamy nadzieję, że przyspieszy to wgrywanie i porządkowanie zdjęć.
_________________ -- Tomasz Dwornicki, td@medousa.pl, Zespół Fotosik.pl | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| GoRo1985 | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 19:12 Posty 28 |
Jak narazie wypróbowałem opcje zakładania nowego albumu ze wszystkimi uploadowanymi fotkam i nie mam zastrzeżeń, ta opcja działa jak powinna i jest przydatna.
_________________ ![]() ![]() www.antyportal.net - Wirtualna strefa słuchaczy antyradia! | |
| Phantoman | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 09:54 Posty 206 |
Działa, działa... i to jeszcze jak _________________ Zdjęcia zawarte w moich wątkach chronione są prawem autorskim. Zabronione jest kopiowanie, publikowanie i inne wykorzystanie całości lub fragmentów zamieszczonych tu zdjęć.
| |
| Agrest | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 11:39 Posty 359 |
No to się cieszymy. Oczywiście funkcja jest dostępna na serwisie produkcyjnym cały czas.
_________________ -- Tomasz Dwornicki, td@medousa.pl, Zespół Fotosik.pl | |
| batibat | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 16:06 Posty 233 |
Dla mnie jest to bardzo potrzebna funkcja bo już nie musze bawić się w przeciąganie fotek do albumu _________________
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości