| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Petronius | Temat postu: Przeglądarka tagów użytkownika | |
![]() Dołączył 20 Lip 2006 01:19 Posty 5 |
Bardzo by mi się przydała lista wszystkich tagów jakich używam. Po kliknięciu na dany tag wyświetlałyby się zdjęcia go zawierające. Można to rozwiązać np. linkiem "moje tagi", tak jak "moje zdjęcia" i "moje albumy".
| |
| do góry | zobacz profil offline | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Pomysł bardzo dobry i prosty w realizacji !!
Ułatwiło by to przeglądanie swoich zdjęć/obrazków po swoich tagach 8) _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| Agrest | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 11:39 Posty 359 |
Taka funkcja jest przewidziana przez nas od początku działania tagów (i jeszcze kilka innych) dlatego na pewno prędzej czy później się pojawi. Ale jak o tym piszecie znaczy, że się przyda.
_________________ -- Tomasz Dwornicki, td@medousa.pl, Zespół Fotosik.pl | |
| Petronius | Temat postu: | |
![]() Dołączył 20 Lip 2006 01:19 Posty 5 |
Mam bardziej zaawansowany pomysł, powiązany z powyższym. Ja często taguję zdjęcia imionami osób, które na nich są, a także rokiem i miesiącem. Dobrze by było móc wybrać kilka tagów, a dopiero potem wyświetlić zdjęcia, które je zawierają. Np. wybierając 4 tagi: Ania, Piotr, czerwiec, 2006 otrzymałbym zdjęcia z czerwca 2006, na których są Ania i Piotr. Teraz da się to załatwić wyszukiwarką, ale takie rozwiązanie byłoby wygodniejsze, bo nie musiałbym pamiętać tagów.
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości