Formularz wyszukiwania

Forum Fotosik.pl

Obecny czas:
24 Maj 2012 13:55

AutorWiadomość
Temat postu: proszę o włączenie transferu!!!Post Wysłany: 15 Cze 2011 13:36
Dołączył 28 Sie 2008 06:38 Posty 4
19 kwietnia wpłaciłam pieniądze prosze o sprawdzenie czy jest to zaksięgowane, bo kupilam za 15 zł transfer, bo ja od kwietnia nie moge wstawić żadnych, dosłownie żadnych zdjęć! może coś przeoczyliście? co z tym transferem się stało? pisze że jest do 19 kwietnia 2012 roku ważny wiec czemu nie mogę dodać żadnych zdjęć?
do góryzobacz profil offline
Temat postu: Re: proszę o włączenie transferu!!!Post Wysłany: 15 Cze 2011 13:44
Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312
Transfer został zakupiony i jest aktywny. Wpłaty można zawsze sprawdzić w zakładce Mój Portfel a transfery w Moje Transfery.

Brak możliwości dodawania zdjęć wynika z faktu, że od kwietnia, kiedy to nie został przedłużony poprzedni abonament, konto jest darmowe a na tego typu kontach obowiązuje limit 100 zdjęć. Tymczasem na koncie rubi225 znajduje się ich nieco więcej, bo blisko 214... tysięcy.
Temat postu: Re: proszę o włączenie transferu!!!Post Wysłany: 15 Cze 2011 22:50
Dołączył 02 Wrz 2008 17:19 Posty 20
Czyli te 10 GB zostało zakupione na miesiąc ? bo tak czytam Wasze wypowiedzi i wynika z tego, że rubi po prostu nie kupiła rocznego abonamentu tylko dokupiła sobie transfer na miesiąc. Skoro na koniec marca kończył się abonament to przedłużyła sobie transfer na miesiąc, dobrze to rozumiem ? miałam kiedyś podobną sytuację tylko, że ja dokupiłam transfer smsem na miesiąc, a potem mi się pojawiał taki komunikat, że przekroczyłam limit.
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz Strona 1 z 1 [ 3 posty(ów) ]

Podsumowanie

Aktualnie na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Legenda

• Nowe posty
  • Brak nowych postów
  • Ogłoszenie
  • Nowe posty [ Popularny ]
  • Brak nowych postów [ Popularny ]
  • Przyklejony
  • Nowe posty [ Zablokowany ]
  • Brak nowych postów [ Zablokowany ]
  • Przesunięty
Zasady postowania