| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| rubi225 | Temat postu: proszę o włączenie transferu!!! | |
![]() Dołączył 28 Sie 2008 06:38 Posty 4 |
19 kwietnia wpłaciłam pieniądze prosze o sprawdzenie czy jest to zaksięgowane, bo kupilam za 15 zł transfer, bo ja od kwietnia nie moge wstawić żadnych, dosłownie żadnych zdjęć! może coś przeoczyliście? co z tym transferem się stało? pisze że jest do 19 kwietnia 2012 roku ważny wiec czemu nie mogę dodać żadnych zdjęć?
| |
| do góry | zobacz profil offline | |
| fotosik | Temat postu: Re: proszę o włączenie transferu!!! | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Transfer został zakupiony i jest aktywny. Wpłaty można zawsze sprawdzić w zakładce Mój Portfel a transfery w Moje Transfery. Brak możliwości dodawania zdjęć wynika z faktu, że od kwietnia, kiedy to nie został przedłużony poprzedni abonament, konto jest darmowe a na tego typu kontach obowiązuje limit 100 zdjęć. Tymczasem na koncie rubi225 znajduje się ich nieco więcej, bo blisko 214... tysięcy. | |
| madziak690 | Temat postu: Re: proszę o włączenie transferu!!! | |
![]() Dołączył 02 Wrz 2008 17:19 Posty 20 |
Czyli te 10 GB zostało zakupione na miesiąc ? bo tak czytam Wasze wypowiedzi i wynika z tego, że rubi po prostu nie kupiła rocznego abonamentu tylko dokupiła sobie transfer na miesiąc. Skoro na koniec marca kończył się abonament to przedłużyła sobie transfer na miesiąc, dobrze to rozumiem ? miałam kiedyś podobną sytuację tylko, że ja dokupiłam transfer smsem na miesiąc, a potem mi się pojawiał taki komunikat, że przekroczyłam limit.
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości