| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Agrest | Temat postu: Profil - strona z wszystkimi zdjęciami i albumami usera | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 11:39 Posty 359 |
Witam.
Pod adresem user.fotosik.pl każdy z Was ma teraz swoją stronkę na której znajdują się wszystkie zdjęcia i albumy. Dodatkowo także dodaliśmy statystyki zdjęc, komentarzy i ocen. Ciąg dalszy nastąpi. Na stronce możecie edytować informację "O mnie" zamieszczając tam jakiś tekst o sobie i tym co znajduje się na stronce. Możecie już chwalić się swoimi adresami ze zbiorami zdjęć i albumów. _________________ -- Tomasz Dwornicki, td@medousa.pl, Zespół Fotosik.pl | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
No to ja już na początek mam kilka uwag http://blueman.fotosik.pl/ 1. Problem z wyświetlaniem w spisie albumów albumu, który ma pliki SWF w sobie (zobaczcie 6 pozycję od góry!) 2. Sprawa dziwnie się ma także w moim opisie jaki dodałem Nie mogę wpisać www.Forum.BlueMan.pl bo literkę "a" wycina :/ ale jak wpiszę gdzie indziej "BlueMan" to działa 2 1/2. Mam mieszane uczucia, czy chcę, aby moje zdjęcia się tak jawnie wyświetlały... chociaż zawsze pozostaje opcja "prywatne" _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| batibat | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 16:06 Posty 233 |
Ja też mam mieszane uczucia. Z jednej strony taki pomysł jest nie zły, ale są ważniejsze funkcje to załatwienia _________________
| |
| Phantoman | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 09:54 Posty 206 |
W zasadzie to mnie się podoba, w końcu jest możliwość zrobienia jakiejś galerii, za co wielki plus, ale układ strony nie zabardzo mi się podoba... przydałby sie może jakiś skin jeszcze.
_________________ Zdjęcia zawarte w moich wątkach chronione są prawem autorskim. Zabronione jest kopiowanie, publikowanie i inne wykorzystanie całości lub fragmentów zamieszczonych tu zdjęć.
| |
| wawerj | Temat postu: | |
![]() Dołączył 15 Lut 2006 02:33 Posty 72 |
fajna rzecz.
proponuje jeszcze dodać funkcję, która pozwalała by przy każdym zdjeciu widzieć oprócz komentarzy równiez liczbe wyswietleń i ocen _________________ "...nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, jest sobota..." | |
| wawerj | Temat postu: Re: Profil - strona z wszystkimi zdjęciami i albumami usera | |
![]() Dołączył 15 Lut 2006 02:33 Posty 72 |
Agrest napisał(a): Witam.
Pod adresem user.fotosik.pl każdy z Was ma teraz swoją stronkę na której znajdują się wszystkie zdjęcia i albumy. Dodatkowo także dodaliśmy statystyki zdjęc, komentarzy i ocen. Ciąg dalszy nastąpi. Na stronce możecie edytować informację "O mnie" zamieszczając tam jakiś tekst o sobie i tym co znajduje się na stronce. Możecie już chwalić się swoimi adresami ze zbiorami zdjęć i albumów. Proponuję też dodać link do własnych stron w panelu użytkownika _________________ "...nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, jest sobota..." | |
| td | Temat postu: | |
|
Dołączył 05 Sty 2006 16:18 Posty 3 |
Tak informacje o ocenie czy inne statystyki fotki zostaną wkrótce dodane. Pojawią się też inne funkcje pozwalające na zamieszczenie dodatkowych informacji o zdjęciach itp.
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Yahoo [Bot] oraz 0 gości