| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| misiaczek83 | Temat postu: Problemy z wyświetlaniem zdjęć | |
|
Dołączył 18 Sie 2009 16:03 Posty 2 |
Zauważyłam właśnie, że na moich aukcjach przestały się wyświetlać niektóre zdjęcia... Abonament opłacony, niektóre zdjęcia działają bez zarzutu, a niektóre zniknęły z aukcji. Po wejściu w "Moje zdjęcia" podobnie, część wyświetla się bez problemu, niektórych nie widać. Bardzo proszę o rozwiązanie problemu. | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| arteo | Temat postu: Re: Problemy z wyświetlaniem zdjęć | |
|
Dołączył 04 Paź 2008 15:36 Posty 4 |
Niestety u nas podobnie | |
| jacapa | Temat postu: Re: Problemy z wyświetlaniem zdjęć | |
![]() Dołączył 25 Paź 2007 17:46 Posty 4 |
U mnie to samo. Jak widać to problem z którym fotosik chyba nie poradzi sobie nigdy. Problem wraca jak bumerang. Opłacam wyróżnienie aukcji, opłacam konto na fotosiku , a na aukcjach nic się nie sprzedaje. Nic dziwnego skoro klient nie widzi mojej oferty. Coraz mniej mi się to podoba. Nich fotosik wreszcie rozwiąże problem , albo niech zwraca moją kasę wyrzuconą w błoto | |
| jaanka7 | Temat postu: Re: Problemy z wyświetlaniem zdjęć | |
|
Dołączył 23 Kwi 2008 15:02 Posty 3 |
Wygląda na to że nie jestem wyjątkiem... U mnie od kilku dni to samo - zdjęcia nie wyświetlają się. Czy ktoś odnotował zgłaszany przeze mnie problem? Co mam zrobić żeby zostać zauważoną ?!?!? Na aukcji nie wyświetlają mi się żadne zdjęcia.... straciłam już co najmniej kilkadziesiąt jak nie kilkaset złotych ! Zlecenia odchodzą w niepamięć. Czyżby przyszedł czas by poszukać innego rozwiązania? Szkoda że wpłaciłam kolejne należności za przedłużenie abonamentu - jak tak dalej pójdzie to była moja ostatnia wpłata w tym serwisie. A szkoda...
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości