| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| ksysio3 | Temat postu: problem z wgraniem zdjęć na fotosik | |
|
Dołączył 03 Maj 2007 07:35 Posty 3 |
witam; jestem na fotosiku kilka lat i nigdy nie narzekałem; mam wykupione konto PRO do 14.02.2011, od jakiegoś czasu nie mogę wgrać żadnego zdjęcia na ten portal, notorycznie pokazuje mi sie błąd HTTP:417 ![]() mimo zgłoszenia problemu technicznego 0k. 2 m-ce temu nie dostałem żadnej odpowiedzi; wgrywanie z poziomu przeglądarki też się nie udaje, bez znaczenia czy pod systemem windows (98, 7) lub linux(ubuntu 9.10); może to mieć naczenie tylko było by to dziwne-> mój dostawca internetu oprócz autoryzacji przez nr. MAC karty sieciowej(rutera) wprowadził dodatkowo PPPoE i od tego momentu mniej więcej mam to utrudnienie przy wgrywaniu zdjęć na fotosik-> tylko jeśli tak to jak wgrywa sie to u użytkowników łączy ADSL?wydaje mi sie to mało prawdopodobne; gdzie tkwi przyczyna tego zjawiska? Pozdr... Ostatnio edytowany przez ksysio3, 04 Cze 2010 17:36, edytowano w sumie 1 raz | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| snapshot | Temat postu: Re: problem z wgraniem zdjęć na fotosik | |
![]() Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 488 |
Witaj, spróbuj jeszcze poprzez Fotosik Managera. Ja zgłoszę Twój problem dalej, ale odpowiedź jak przyjdzie, to nie wcześniej niż po weekendzie. Pozdrawiam. _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- Zapraszam do galerii i w razie pytań na PW. | |
| ksysio3 | Temat postu: Re: problem z wgraniem zdjęć na fotosik | |
|
dzięki poszło przez menadzera; zainstalowalem na ubuntu pod wine i chodzi; pozdr... | |
Nie ma za co. Jeżeli poszło pod managerem to przypuszczam, że kłopot jest z ustawieniami przeglądarki(ek?). Jednak to tylko mój strzał... _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- Zapraszam do galerii i w razie pytań na PW. | |
| fotosik | Temat postu: Re: problem z wgraniem zdjęć na fotosik | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
A może to coś w związku z ustawieniami Proxy ? Proszę może spróbować włączyć automatyczne wykrywanie serwerów proxy w przeglądarce, lub spróbować innych ustawień dotyczących proxy. Trudno jednoznacznie określić co jest przyczyną. Jeśli zdarza się to pod różnymi systemami i przeglądarkami to wygląda na to, że problemy te są powodowane konfiguracją sieci właśnie. Warto też zwrócić się z tym do dostawcy internetu. | |
| ksysio3 | Temat postu: Re: problem z wgraniem zdjęć na fotosik | |
|
fotosik napisał(a): A może to coś w związku z ustawieniami Proxy ? Proszę może spróbować włączyć automatyczne wykrywanie serwerów proxy w przeglądarce, lub spróbować innych ustawień dotyczących proxy. Trudno jednoznacznie określić co jest przyczyną. Jeśli zdarza się to pod różnymi systemami i przeglądarkami to wygląda na to, że problemy te są powodowane konfiguracją sieci właśnie. Warto też zwrócić się z tym do dostawcy internetu. ha, zainstalowałem nowe ubuntu 10.04 i wszystko już jest ok; a z netem nic się nie zmieniło; dziwne; Pozdr... | |
| marceli82 | Temat postu: Re: problem z wgraniem zdjęć na fotosik | |
|
Dołączył 17 Cze 2009 20:36 Posty 1 |
A ja mam znów "bład wejścia/wyjscia" przy wgrywaniu zdjęc. Jest jakaś rada na to?? | |
Witaj, to zapewne tylko chwilowe problemy. Sporadycznie pojawiające się przez niedługi okres czasu. Pozdrawiam. _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- Zapraszam do galerii i w razie pytań na PW. | |
| miuzik-25 | Temat postu: Re: problem z wgraniem zdjęć na fotosik | |
![]() Dołączył 02 Mar 2007 21:28 Posty 1 |
Witam jestem sporadyczną użytkowniczką fotosika kiedyś nie miałam problemów jednak teraz są i pojawiają się mimo różnych moich prób wgrywania zdjęć . Komunikat jaki się wyświetla to błędny login lub hasło ?! założyłam również jeszcze jedno konto ale na nim również występuje ten sam problem ? Drugi problem dotyczy usuwania większej ilości zaznaczonych zdjęć jak nie wiem jak to zrobić idzie mi tylko pojedynczo ? Z góry dziękuje za odpowiedz i proszę tak na chłopski rozum | |
| fotosik | Temat postu: Re: problem z wgraniem zdjęć na fotosik | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Aby usunąć większą ilość zdjęć jednocześnie należy w zakładce Moje Zdjęcia postawić "ptaszka" przy fotkach do usunięcia a następnie z menu nad zdjęciami wybrać "Akcja dla zaznaczonych : Usuń". W przypadku dużej ilości zdjęć, warto zmienić też sobie liczbę wyświetlanych fotek na stronie z 10 na np 50 czy 100. Jeśli chodzi o problemy z logowaniem to proszę spróbować usunąć ciasteczka (cookies) z przeglądarki i wyczyścić jej pamięć podręczną i spróbować zalogować się ponownie. | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości