Formularz wyszukiwania

Forum Fotosik.pl

Obecny czas:
11 Lut 2012 19:01

AutorWiadomość
Temat postu: Problem z otwieraniem zdjec /z poczty -powiadomienia o nowycPost Wysłany: 04 Mar 2010 09:05
Dołączył 29 Maj 2008 16:28 Posty 14
[b]]Na poczte codziennie mam przysylany e-mail z nowymi zdjeciami obserwowanych uzytkownikow.Usluga bardzo dobra i zawsze z niej korzystam ,bo latwiej przegladac nowo dodane zdjecia.
Ale od 2 dni jak chce otworzyc zdjecie pojawia mi sie komunikat : 404 -wybrana strona nie istnieje.I to jest tak z kazdym zdjeciem.
Co sie dzieje ? :?
do góryzobacz profil offline
Temat postu: Re: Problem z otwieraniem zdjec /z poczty -powiadomienia o nowycPost Wysłany: 04 Mar 2010 09:53
Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 439
Problem zgłosiłem dalej.
Ja jeszcze dodam że ostatnio dostałem też informację o innych usterkach tego powiadomienia. Chodziło o to, że w mailu jedno zdjęcie było po 2 lub 3 razy wyświetlane, a inne zdjęcia pozostałych użytkowników nie pojawiały się w ogóle. Z tego co jednak wiem, na chwilę obecną to zostało już poprawione.
Temat postu: Re: Problem z otwieraniem zdjec /z poczty -powiadomienia o nowycPost Wysłany: 05 Mar 2010 11:30
Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 284
Był pewien problem z generowaniem linków do tych fotek, dlatego po kliknięciu w miniaturkę pojawiała się strona 404. W następnych powiadomieniach powinno już być OK. W razie czego dajcie od razu znać.
Temat postu: Re: Problem z otwieraniem zdjec /z poczty -powiadomienia o nowycPost Wysłany: 05 Mar 2010 12:50
Dzisiaj czyli w piatek jest to samo ,dalej jest ze strony 404 nie znaleziono!!!!
wkurzajace to po prostu jest! przedtem dzialalo ,wiec co zrobili ze nie dziala?
Temat postu: Re: Problem z otwieraniem zdjec /z poczty -powiadomienia o nowycPost Wysłany: 05 Mar 2010 12:56
Ale przeciez napisali że powinno z następnym powiadomieniem działać. W piątek napisali wiadomość więc w sobotę powinno już być dobrze.
Temat postu: Re: Problem z otwieraniem zdjec /z poczty -powiadomienia o nowycPost Wysłany: 05 Mar 2010 14:19
No to u mnie poki co nie dziala.
Temat postu: Re: Problem z otwieraniem zdjec /z poczty -powiadomienia o nowycPost Wysłany: 06 Mar 2010 18:17
Działa Ci już poprawnie to powiadomienie?
Temat postu: Re: Problem z otwieraniem zdjec /z poczty -powiadomienia o nowycPost Wysłany: 06 Mar 2010 22:31
:D Tak dzis dzialaly,mam nadzieje ze juz bedzie ok!
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz Strona 1 z 1 [ 8 posty(ów) ]

Podsumowanie

Aktualnie na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Legenda

• Nowe posty
  • Brak nowych postów
  • Ogłoszenie
  • Nowe posty [ Popularny ]
  • Brak nowych postów [ Popularny ]
  • Przyklejony
  • Nowe posty [ Zablokowany ]
  • Brak nowych postów [ Zablokowany ]
  • Przesunięty
Zasady postowania