| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| senator-2008 | Temat postu: Problem z kopjowaniem zjęć na aukcje POMOCY | |
|
Dołączył 31 Paź 2008 18:38 Posty 5 |
Witam Mam problem ze zdjęciami i miał bym wielką prośbę o pomoc. Posiadam w fotosiku konto PRO wykupiony abonament i dodatkowy transfer. Zdjęcia które posiadam na fotosiku potrzebne mi są do zamieszczania na aukcjach internetowych. Zdjęcia do aukcji dodaje za pomocą myszy kopiuj/wklej. Lecz ostatnio pojawił sie problem gdy kopiuje zdjęcia a potem próbuję je wkleić powstaje błąd na stronie aukcji strona (wygasa). Posiadam dwa komputery na drugim jest wszystko ok także nie jest to wina abonamentu ani problemów technicznych na aukcji. Próbowałem wielu rzeczy między innymi cały format problem w tedy znika lecz na jeden dzień z momentem auktulizowania się kolejnych auktulizacji powstaje ten błąd. Zrobiłem format ponowne gdyż myślałem że gdzieś popełniłem błąd lecz sytuacja sie powtaża sytuacja dotyczy tylko jednego kom-pa którego właśnie używam. Posiadam przeglądarce internet Explorer 8 | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| snapshot | Temat postu: Re: Problem z kopjowaniem zjęć na aukcje POMOCY | |
![]() Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 488 |
Witaj, odpisałem na pw, tutaj tez jeden temat usuwam. Pozdrawiam. _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- Zapraszam do galerii i w razie pytań na PW. | |
| senator-2008 | Temat postu: Re: Problem z kopjowaniem zjęć na aukcje POMOCY | |
|
na obu komputerach mam zainstalowane identyczne przeglądarki identyczne ustawienia lecz na tym którym pracuje niestety przestała mi działać opcja kopiowania zdjęć lecz tylko z fotosika z innych serwerów wszystko jest ok. i co dalej zrobić ?
| |
| senator-2008 | Temat postu: Re: Problem z kopjowaniem zjęć na aukcje POMOCY | |
|
Dodam że zato na obu komputerach po ostatniej auktulizacji powstały błędy w moich albumach albumy nie wyświetlają sie po koleji tylko jest : album - puste miejsce - album - puste miejsce itd: wychodzi ma to że coś sie gryzie gdzie jest problem ??
| |
|
przeglondarka internet Explorer 8 odinstalowana a problem nadal istnieje. zainatalowałem przeglondarke firefox problem nadal jest podobny brak możliwości kopiowania dodam że ten błąd tylko istnieje przy kopiowaniu zdięć z fotosika. zarejestrowałem nowe konto na Fotosiku i opłaciłem abonament nowe konto na allegro niestety problem nadal jest ten sam. Pomaga jak już wspomniałem wcześniej tylko format ale na jeden dzień gdzie jest błąd trzy lata tak pracowałem nagle coś padło | |
| fotosik | Temat postu: Re: Problem z kopjowaniem zjęć na aukcje POMOCY | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Nic w Fotosiku ostatnio się w tym temacie nie zmieniło, więc jeśli wcześniej działało to powinno działać nadal. Do wklejania zdjęć na aukcję prosimy używać kodów, które są do tego specjalnie przeznaczone. A w przypadku posiadania abonamentu aukcyjnego oczywiście Generatora galerii aukcyjnych. | |
|
dzięki za wyczerpującą odpowiedź pewnie po tych radach wszystko sie naprawi
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości