Formularz wyszukiwania

Forum Fotosik.pl

Obecny czas:
11 Lut 2012 18:54

AutorWiadomość
Temat postu: Problem z dodaniem zdjęcia...Post Wysłany: 27 Lut 2010 11:15
Dołączył 10 Lut 2009 07:48 Posty 11
Witam
Jeśli temat już był,to sorki i proszę o zrozumienie.
Mam takie problemy-otóż,po zalogowaniu się nie mogę dodać zdjęcia,pojawia się tylko pomarańczowy pasek,na którym był wcześnie napis (dodaj/wybierz czy coś takiego) a teraz po kliknięciu tego paska nic sie nie dzieje...
Druga sprawa,to problem z dodawaniem zdjęć na forum...wcześniej na pewnym forum klikałem opcję dodaj zdjęcie i za pośrednictwem Fotosika zdjęcie było dodane jako miniaturka i dawało się go powiększyć...od pewnego czasu pojawia się tylko miniaturka bez możliwości powiększenia i trzeba pobierać odpowiedni link z Fotosika po zalogowaniu się,który się wkleja na forum i dopiero hula jak trzeba...tzn.nie hula,bo problem j/w :x
Dzisiaj zrobiłem przelew,by mieć konto bez limitów,ale do tej pory korzystałem z darmowego i wszystko było O.K. tylko od niedawna,gdy zaszły jakieś zmiany w Fotosiku,to coś zaczęło się chrzanić...
Za pomoc serdecznie dziękuję
do góryzobacz profil offline
Temat postu: Re: Problem z dodaniem zdjęcia...Post Wysłany: 27 Lut 2010 13:16
Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 439
Witaj,
jak możesz to podaj screena jak ten pasek wygląda. Póki co nie było podobnego zgłoszenia i trochę mnie to dziwi, bo w tej sytuacji powinno to być błędem masowym.
A co do drugiej sprawy - jaki link wklejasz? Tzn. z którego okienka? Podaj link do forum żeby można to było zobaczyć.
Pozdrawiam.
Temat postu: Re: Problem z dodaniem zdjęcia...Post Wysłany: 27 Lut 2010 16:46
snapshot napisał(a):
Witaj,
jak możesz to podaj screena jak ten pasek wygląda. Póki co nie było podobnego zgłoszenia i trochę mnie to dziwi, bo w tej sytuacji powinno to być błędem masowym.
A co do drugiej sprawy - jaki link wklejasz? Tzn. z którego okienka? Podaj link do forum żeby można to było zobaczyć.
Pozdrawiam.

Właśnie,że z dodaniem skreena też jest problem...
Link lub kod do zdjęcia wklejam-o to mi chodziło.Kiedyś chcąc dodać fotkę na forum klikałem dodaj zdjęcie,domyślnie pojawiało mi się okienko fotosika (nie musiałem się logować),ładowałem zdjęcie z dysku,po czym pojawiało się ono na forum jako miniaturka (nie było zapisywane w fotosiku),ale można było powiększyć.Natomiast od pewnego czasu było tak,że tej miniaturki nie dawało się powiększyć,więc musiałem logować się w fotosiku,zdjęcie było w nim zapisywane w fotosiku i musiałem pobrać odpowiedni link/kod,który wklejałem do wiadomości na forum...
Niestety coś się porobiło i teraz nawet tak nie mogę dodać zdjęć...
Link do forum nic Ci nie da,bo trzeba być zarejestrowanym,by to zobaczyć...
Trochę mnie to irytuje,bo nie wiem jak to ugryźć...
Temat postu: Re: Problem z dodaniem zdjęcia...Post Wysłany: 27 Lut 2010 18:32
A masz wykupione konto PRO, PRO Light bądź aukcyjne? W październiku pojawił się limit max 100 zgranych zdjęć dla konta darmowego. Być może dlatego nie możesz dodać zdjęcia.
Temat postu: Re: Problem z dodaniem zdjęcia...Post Wysłany: 27 Lut 2010 19:31
Dzisiaj zrobiłem przelew na poczet rocznego abonamentu,ale wyświetla mi się info,że mogę jeszcze dodać zdjęcia...tzn mogę,ale nie mogę i w tym problem...
Wyświetla mi się pomarańczowy pasek (niby klawisz),który nie jest opisany jak wcześniej nie mogę go kliknąć...
Temat postu: Re: Problem z dodaniem zdjęcia...Post Wysłany: 27 Lut 2010 19:54
Jak dzisiaj poszedł przelew to na pewno nie został zaksięgowany na Fotosiku. Dopiero w cdni robocze będziesz miał konto aktywowane. Jeżeli do tej pory miałeś konto darmowe, to stąd ten problem.
Temat postu: Re: Problem z dodaniem zdjęcia...Post Wysłany: 27 Lut 2010 20:02
No dobra...ale jak mam info,że mogę dodać jeszcze 20 zdjęć,a mimo to-nie mogę,to coś jest nie halo...
Na koncie mojej żony jest taki sam problem...
Hmmm,zastanawiam się jeszcze,czy nie zaszły jakieś dodatkowe zmiany w Fotosiku i ja po prostu nie chwytam o co biega...
Możesz mi wrzucić skreeny jak to zrobić,bo już zaczynam świrować...będę dozgonnie wdzięczny :P
Temat postu: Re: Problem z dodaniem zdjęcia...Post Wysłany: 27 Lut 2010 20:05
Ale jak co zrobić? Dodać zdjęcie?
Temat postu: Re: Problem z dodaniem zdjęcia...Post Wysłany: 27 Lut 2010 20:11
Tak,jak dodać zdjęcie,bo może faktycznie po zmianach ja coś źle robię...
Temat postu: Re: Problem z dodaniem zdjęcia...Post Wysłany: 27 Lut 2010 20:13
Ok. Screena z dwoma zaznaczonymi miejscami daję do wglądu.
Zobaczyłem również Twoje statystyki:
Cytuj:
Ilość zdjęć: 264

Niestety, ale przekroczyłeś limit 100 zdjęć i dopóki nie będzie zaksięgowanych środków to na pewno nic nie dodasz. Przypuszczam że w przypadku żony jest podobnie.
Pozdrawiam.

Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości.

Odpowiedz

Idź do strony 1, 2 

Strona 1 z 2 [ 16 posty(ów) ]

Podsumowanie

Aktualnie na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Legenda

• Nowe posty
  • Brak nowych postów
  • Ogłoszenie
  • Nowe posty [ Popularny ]
  • Brak nowych postów [ Popularny ]
  • Przyklejony
  • Nowe posty [ Zablokowany ]
  • Brak nowych postów [ Zablokowany ]
  • Przesunięty
Zasady postowania