| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| michal1977 | Temat postu: Problem z dodaniem zdjęcia... | |
|
Dołączył 10 Lut 2009 07:48 Posty 11 |
Witam Jeśli temat już był,to sorki i proszę o zrozumienie. Mam takie problemy-otóż,po zalogowaniu się nie mogę dodać zdjęcia,pojawia się tylko pomarańczowy pasek,na którym był wcześnie napis (dodaj/wybierz czy coś takiego) a teraz po kliknięciu tego paska nic sie nie dzieje... Druga sprawa,to problem z dodawaniem zdjęć na forum...wcześniej na pewnym forum klikałem opcję dodaj zdjęcie i za pośrednictwem Fotosika zdjęcie było dodane jako miniaturka i dawało się go powiększyć...od pewnego czasu pojawia się tylko miniaturka bez możliwości powiększenia i trzeba pobierać odpowiedni link z Fotosika po zalogowaniu się,który się wkleja na forum i dopiero hula jak trzeba...tzn.nie hula,bo problem j/w Dzisiaj zrobiłem przelew,by mieć konto bez limitów,ale do tej pory korzystałem z darmowego i wszystko było O.K. tylko od niedawna,gdy zaszły jakieś zmiany w Fotosiku,to coś zaczęło się chrzanić... Za pomoc serdecznie dziękuję | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| snapshot | Temat postu: Re: Problem z dodaniem zdjęcia... | |
![]() Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 439 |
Witaj, jak możesz to podaj screena jak ten pasek wygląda. Póki co nie było podobnego zgłoszenia i trochę mnie to dziwi, bo w tej sytuacji powinno to być błędem masowym. A co do drugiej sprawy - jaki link wklejasz? Tzn. z którego okienka? Podaj link do forum żeby można to było zobaczyć. Pozdrawiam. _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- | |
| michal1977 | Temat postu: Re: Problem z dodaniem zdjęcia... | |
|
snapshot napisał(a): Witaj, jak możesz to podaj screena jak ten pasek wygląda. Póki co nie było podobnego zgłoszenia i trochę mnie to dziwi, bo w tej sytuacji powinno to być błędem masowym. A co do drugiej sprawy - jaki link wklejasz? Tzn. z którego okienka? Podaj link do forum żeby można to było zobaczyć. Pozdrawiam. Właśnie,że z dodaniem skreena też jest problem... Link lub kod do zdjęcia wklejam-o to mi chodziło.Kiedyś chcąc dodać fotkę na forum klikałem dodaj zdjęcie,domyślnie pojawiało mi się okienko fotosika (nie musiałem się logować),ładowałem zdjęcie z dysku,po czym pojawiało się ono na forum jako miniaturka (nie było zapisywane w fotosiku),ale można było powiększyć.Natomiast od pewnego czasu było tak,że tej miniaturki nie dawało się powiększyć,więc musiałem logować się w fotosiku,zdjęcie było w nim zapisywane w fotosiku i musiałem pobrać odpowiedni link/kod,który wklejałem do wiadomości na forum... Niestety coś się porobiło i teraz nawet tak nie mogę dodać zdjęć... Link do forum nic Ci nie da,bo trzeba być zarejestrowanym,by to zobaczyć... Trochę mnie to irytuje,bo nie wiem jak to ugryźć... | |
A masz wykupione konto PRO, PRO Light bądź aukcyjne? W październiku pojawił się limit max 100 zgranych zdjęć dla konta darmowego. Być może dlatego nie możesz dodać zdjęcia.
_________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- | |
|
Dzisiaj zrobiłem przelew na poczet rocznego abonamentu,ale wyświetla mi się info,że mogę jeszcze dodać zdjęcia...tzn mogę,ale nie mogę i w tym problem... Wyświetla mi się pomarańczowy pasek (niby klawisz),który nie jest opisany jak wcześniej nie mogę go kliknąć... | |
Jak dzisiaj poszedł przelew to na pewno nie został zaksięgowany na Fotosiku. Dopiero w cdni robocze będziesz miał konto aktywowane. Jeżeli do tej pory miałeś konto darmowe, to stąd ten problem.
|
No dobra...ale jak mam info,że mogę dodać jeszcze 20 zdjęć,a mimo to-nie mogę,to coś jest nie halo... Na koncie mojej żony jest taki sam problem... Hmmm,zastanawiam się jeszcze,czy nie zaszły jakieś dodatkowe zmiany w Fotosiku i ja po prostu nie chwytam o co biega... Możesz mi wrzucić skreeny jak to zrobić,bo już zaczynam świrować...będę dozgonnie wdzięczny | |
Ale jak co zrobić? Dodać zdjęcie?
|
Tak,jak dodać zdjęcie,bo może faktycznie po zmianach ja coś źle robię...
| |
Ok. Screena z dwoma zaznaczonymi miejscami daję do wglądu. Zobaczyłem również Twoje statystyki: Cytuj: Ilość zdjęć: 264 Niestety, ale przekroczyłeś limit 100 zdjęć i dopóki nie będzie zaksięgowanych środków to na pewno nic nie dodasz. Przypuszczam że w przypadku żony jest podobnie. Pozdrawiam. Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości