| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| michal1977 | Temat postu: Re: Problem z dodaniem zdjęcia... | |
|
Dołączył 10 Lut 2009 07:48 Posty 11 |
Ja dokładnie tak samo robię.Później rozwija mi się czarny pas z opcjami jakiś zdjęć,albumów i takich tam...natomiast pod spodem mam pomarańczowy klawisz,który jak mi się wydaje zawsze klikałem,a teraz nie mogę,bo nawet nie jest opisany... Jakbyś mógł jeszcze kolejny krok pokazać... | |
| do góry | zobacz profil offline | |
|
264 zdjęcia??? A skąd mi się ich tyle wzięło?Skoro można dodać 100 zdjęć max,to jakim cudem dodałem aż tyle? Trochę niejasne to jest dla mnie,ale dobra... Jeszcze jedno pytanko-jak kasa zostanie zaksięgowana,to automatycznie będzie konto aktywowane,czy jeszcze będę musiał coś zrobić?Pytam bo jestem kompletnie zielony w tej dziedzinie... | |
| snapshot | Temat postu: Re: Problem z dodaniem zdjęcia... | |
![]() Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 439 |
Tak masz w statystykach. Tak, po zaksięgowaniu automatycznie będziesz miał wszystko włączone i zostaniesz powiadomiony o tym fakcie mailem. Screen w załączniku. Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- | |
|
Dziękuję.Od pewnego czasu wszystko hula jak trzeba Mam jednak jeszcze jedną sprawę i myślę,że jak wykorzystam ten temat,to będzie lepsze rozwiązanie niż zakładanie nowego i zaśmiecanie forum... Otóż,chodzi mi o to,że mam fotki w "Moje zdjęcia",zaznaczam wybrane i tworzę "Album" (nadaję tytuł itd.).Fajnie mam piękny album,więc po co mi te same fotki w "Moje zdjęcia"?Usuwam je,ale o dziwo znikają także te z albumu....... Dlaczego tak się dzieje?Czy trzeba jeszcze coś zrobić,czy to po prostu taka kolej rzeczy? | |
| snapshot | Temat postu: Re: Problem z dodaniem zdjęcia... | |
![]() Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 439 |
Witaj, album to album, a zdjęcia to zdjęcia. Po kliknięciu na "moje zdjęcia" wyświetla Ci wszystkie zdjęcia jakie do tej pory wgrałeś na swoje konto. Pod zdjęciem masz informację do jakiego albumu zdjęcie należy. Natomiast "moje albumy" można traktować jako folder w którym masz pogrupowane przez siebie zdjęcia. Pozdrawiam _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- | |
|
Aaaaa...takie buty... Myślałem,że jak stworze album,to te z "Moje zdjęcia" można usunąć... Dziękuję serdecznie za info Pozdrawiam | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości