| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| pgl-tools | Temat postu: Problem z ładowaniem zdjęć na aukcjach | |
|
Dołączył 15 Wrz 2010 07:53 Posty 2 |
Mam konto płatne, opłaty i transfer w porządku. Od wczoraj po południu fotosik nie ładuje zdjęć na aukcje ani do generatora. Kopiuje link do zdjęcia i wyświetla tylko napis - darmowy hosting obrazków i koniec. Wczoraj rano wszystko działało. Na allegro aukcja wyświetla się prawidłowo tylko że bez zdjęć i cały czas jest próba połączenia z global.....fotosik i wszystko stoi , zdjęcia się nie pokazują. Proszę o wyjaśnienie co się dzieje. | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| fotosik | Temat postu: Re: Problem z ładowaniem zdjęć na aukcjach | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Większość serwerów już powinna działać, a wszystkie do pół godziny. Przynajmniej taką informację otrzymaliśmy od firmy hostującej zdjęcia. Wczoraj wieczorem miały tam miejsce problemy techniczne, które spowodowały m.in. problemy z wyświetlaniem się fotek. Za wszystkie niedogodności bardzo przepraszamy! | |
| wiktor33 | Temat postu: Re: Problem z ładowaniem zdjęć na aukcjach | |
![]() Dołączył 20 Mar 2010 21:39 Posty 5 |
Niestety, po raz kolejny nie można załadować pakietu zdjęć. Po kilku zdjęciach ładowanie się zatrzymuje na poziomie 15%. Pochopnie zapłaciłem za serwis, który nie spełnia podstawowych warunków. Jak widzę, były to wyrzucone pieniądze. Serwis powinien zmienić nazwę na FotoRzyg! Nie pozdrawiam, jestem zbyt zdenerwowany! | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości