Formularz wyszukiwania

Forum Fotosik.pl

Obecny czas:
24 Maj 2012 13:33

AutorWiadomość
Temat postu: Problem z ładowaniem zdjęć na aukcjachPost Wysłany: 13 Paź 2010 06:24
Dołączył 15 Wrz 2010 07:53 Posty 2
Mam konto płatne, opłaty i transfer w porządku. Od wczoraj po południu fotosik nie ładuje zdjęć na aukcje ani do generatora. Kopiuje link do zdjęcia i wyświetla tylko napis - darmowy hosting obrazków i koniec. Wczoraj rano wszystko działało. Na allegro aukcja wyświetla się prawidłowo tylko że bez zdjęć i cały czas jest próba połączenia z global.....fotosik i wszystko stoi , zdjęcia się nie pokazują.
Proszę o wyjaśnienie co się dzieje.
do góryzobacz profil offline
Temat postu: Re: Problem z ładowaniem zdjęć na aukcjachPost Wysłany: 13 Paź 2010 07:23
Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312
Większość serwerów już powinna działać, a wszystkie do pół godziny. Przynajmniej taką informację otrzymaliśmy od firmy hostującej zdjęcia.
Wczoraj wieczorem miały tam miejsce problemy techniczne, które spowodowały m.in. problemy z wyświetlaniem się fotek.

Za wszystkie niedogodności bardzo przepraszamy!
Temat postu: Re: Problem z ładowaniem zdjęć na aukcjachPost Wysłany: 15 Paź 2010 13:11
Dołączył 20 Mar 2010 21:39 Posty 5
Niestety, po raz kolejny nie można załadować pakietu zdjęć. Po kilku zdjęciach ładowanie się zatrzymuje na poziomie 15%. Pochopnie zapłaciłem za serwis, który nie spełnia podstawowych warunków. Jak widzę, były to wyrzucone pieniądze. Serwis powinien zmienić nazwę na FotoRzyg!
Nie pozdrawiam, jestem zbyt zdenerwowany!
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz Strona 1 z 1 [ 3 posty(ów) ]

Podsumowanie

Aktualnie na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Legenda

• Nowe posty
  • Brak nowych postów
  • Ogłoszenie
  • Nowe posty [ Popularny ]
  • Brak nowych postów [ Popularny ]
  • Przyklejony
  • Nowe posty [ Zablokowany ]
  • Brak nowych postów [ Zablokowany ]
  • Przesunięty
Zasady postowania