Formularz wyszukiwania

Forum Fotosik.pl

Obecny czas:
11 Lut 2012 18:59

AutorWiadomość
Temat postu: PROBLEM NIE OTWIERA KODÓW, NIE WSZYSTKIEPost Wysłany: 14 Mar 2010 16:40
Dołączył 15 Lut 2010 14:08 Posty 15
Wcześniej wygrywałam fotki na starym fotosiku. W tej chwili mam opłacony abonament PRO i nie wiem co jest, jedne zdjęcia otwieram i mogę pobrać kody inne nie. Fakt, że jedne były robione w innym programie fotoshop a inne w mastersamsung, czy to ma jakiś związek, ale cały fotosik, ledwo dzisiaj otwieram, żeby otworzyć cokolwiek czekam prawie 5 minut, a może i więcej. Nie wiem co jest. POMOCY!
do góryzobacz profil offline
Temat postu: Re: PROBLEM NIE OTWIERA KODÓW, NIE WSZYSTKIEPost Wysłany: 14 Mar 2010 21:06
Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 439
Witaj,
wszystkie kody niezależnie od programu do obróbki zdjęć muszą dzialać prawidłowo.
Pozdrawiam
Temat postu: Re: PROBLEM NIE OTWIERA KODÓW, NIE WSZYSTKIEPost Wysłany: 14 Mar 2010 21:22
snapshot! Dziękuję za podpowiedź, bo jestem strasznie zmartwiona, teraz się trochę uspokoiłam. Widzę, że znasz się dobrze na komputerach i jeste bardzo aktywną osobą, trochę poczytałam i widzę, że nie tylko ja mam takie problemy, tak szczerze mówiąc to prawie mało co działa. Wgrywać mogę bez problemu, ale później kody nie działają, tylko niektóre się otwierają, może wiesz, kiedy będzie dobrze.
Temat postu: Re: PROBLEM NIE OTWIERA KODÓW, NIE WSZYSTKIEPost Wysłany: 15 Mar 2010 05:11
Jak rozumiem kody są generowane, ale niepoprawne?
Po odpowiedzi na ten post wyślę zgłoszenie z tym zapytaniem, bo to admin musi odpowiedzieć :)
Pozdrawiam
Temat postu: Re: PROBLEM NIE OTWIERA KODÓW, NIE WSZYSTKIEPost Wysłany: 15 Mar 2010 10:20
Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 284
Jakim sposobem kody są pobierane ?

Kody można pobrać w zakładce Moje Zdjęcia, tam przy każdej fotce jest link "pobierz pozostałe kody" albo na stronie samego zdjęcia, pod którym znajduje się link "Pobierz kody". Po kliknięciu pojawia się okienko z kodami.
Czy ten problem objawia się tak, że po kliknięciu linku do pobrania kodu nie pojawia się okno z kodami, lub otwiera się puste? Albo może pojawia się jakiś komunikat o błędzie ?
Temat postu: Re: PROBLEM NIE OTWIERA KODÓW, NIE WSZYSTKIEPost Wysłany: 17 Mar 2010 21:29
Dzięki snapshot! Trochę dałam czas, żeby wszystko się poukładało, ale widzę, że wszystko stoi w miejscu. Dalej mam taki problem i nic nie jest lepiej. Już piszę o co chodzi po kolei: wchodzę w fotosik i kompletna klapa wszystko działa w takim spowolnieniu, że czekam na każdą wykonaną prawie czynność po 5 minut, zaznaczę, że ten komputer chociaż stary działa bez zarzutów. Jak chcę pobrać kody to wyświetla się komunikat "proszę czekać i czekam..., następnie wyświetla się komunikat, że nie udało się pobrać kodów. Z kilku fotek udało mi sie pobrać kody, ale trwało to tak jak pisałam nie przesadzając 5 minut i jak chcę wyjść czyli "zamknij" to znowu czekam bardzo długo, tak samo, gdzie wyświetla się komunikat, że nie udało się pobrać kodów jest to samo, nawet na "zamknij" czekam bardzo długo, komputer oszalał, ledwo chodzi, przy pisaniu akurat tego tekstu, chodzi bez zarzutów. Albo wyświetla się przy pobieraniu kodów "proszę czekać" i na tym koniec, nie otwiera. Pobiera obrazy strasznie długo. Może mi coś doradzicie, a przynajmniej podpowiecie jak długo to potrwa, mam wykupiony abonament i nie mogę przesyłać zdjęć. Pozdrawiam
Temat postu: Re: PROBLEM NIE OTWIERA KODÓW, NIE WSZYSTKIEPost Wysłany: 17 Mar 2010 21:32
Zapomniałam dodać, że kody pobierane są w zakładce Moje zdjęcia i pobierz pozostałe kody.
Temat postu: Re: PROBLEM NIE OTWIERA KODÓW, NIE WSZYSTKIEPost Wysłany: 19 Mar 2010 20:42
Witam ponownie! To nie jedyne problemy jakie zauważyłam, miałam też problem, żeby w ogóle otworzyć "problemy techniczne", nie działało i musiałam któregoś dnia zrezygnować. Myślę, że poczekam jeszcze kilka dni i jak się to nie poprawi, to niestety, ale będę musiała szukać coś zastępczego.
Temat postu: Re: PROBLEM NIE OTWIERA KODÓW, NIE WSZYSTKIEPost Wysłany: 19 Mar 2010 21:02
Forum źle działa?
Temat postu: Re: PROBLEM NIE OTWIERA KODÓW, NIE WSZYSTKIEPost Wysłany: 19 Mar 2010 22:08
Witam! Niestety, ale tak, dziś działa bez zarzutu, ale któregoś dnia nie mogłam otworzyć w ogóle "problemy techniczne" i jeszcze wchodziłam w inny temat i nic, nie pamiętam jaki, bo wciskałam tylko po to, żeby zobaczyć, czy będzie tak samo i było, ale zdarzyło i się to tylko raz, wcześniej też chodził mułowato, ale takiego problemu nie było, jedynie przy pobraniu kodów. Kody pobieram przez przeglądarkę explorer, na innym komputerze nie sprawdzałam. Fotki mam wgrane, bo nie miałam z tym problemu, chociaż, były jakieś niedociągnięcia, ale się udało, ale teraz nic z nimi nie mogę zrobić, dla 3 udało mi się ściągnąć i pobrać kody inne ani rusz tylko "proszę czekać, i tak jak wcześniej opisałam. :(
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz

Idź do strony 1, 2 

Strona 1 z 2 [ 18 posty(ów) ]

Podsumowanie

Aktualnie na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Legenda

• Nowe posty
  • Brak nowych postów
  • Ogłoszenie
  • Nowe posty [ Popularny ]
  • Brak nowych postów [ Popularny ]
  • Przyklejony
  • Nowe posty [ Zablokowany ]
  • Brak nowych postów [ Zablokowany ]
  • Przesunięty
Zasady postowania