| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| mallwwina | Temat postu: PRAKTICA | |
![]() Dołączył 07 Wrz 2006 13:17 Posty 2 |
U MNIE W MIEŚCIE W JEDNYM ZE SKLEPÓW W SPRZEDAŻY SĄ APARATY MARKI PRAKTICA, JEST TO FIRMA Z NIEMIEC...
CZY KTOŚ MOŻE WIE CZY TE APARATY SĄ DOBREJ JAKOŚCI I CZY WARTO KUPIC TAKI APARAT.... CZY MOZE JEDNAK ZREZYGNOWAĆ I KUPIC INNY.. POZDRAWIAM | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Po pierwsze proponuję nie pisać DUŻĄ CZCIONKĄ, ponieważ jeśli Pani nie wie, to w internecie jest to uważane za KRZYK... a nikt nie chce przebywać i rozmawiać z krzykliwą i głośną osobą Prakitka jest nawet dobra filmą. Nie słyszałem jakichś negatywnych opini, ale z drugiej strony nie słyszałem także super pozytywnej. Jeśli te aparaty są w dobrej przystępnej cenie, to myślę, że opłaca się zainwestować w takim razie _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia Ostatnio edytowany przez BlueMan, 30 Wrz 2006 23:24, edytowano w sumie 1 raz | |
| mallwwina | Temat postu: | |
![]() Dołączył 07 Wrz 2006 13:17 Posty 2 |
Dziekuje za odpowiedż...
a co do dużych liter to nawet nie wiedziałam ze tak je się odbiera...nie jestem krzykliwą osobą ... hihi Co do Prakticy to jeszcze się zastanowie... Chce dokładnie poznać się na aparatach i wybrać najbardziej odpowiedni dla mnie... Narazie moja wiedza na temat aparatów cyfrowych jest prawie zerowa... Pozdrawiam | |
| Forix | Temat postu: | |
|
Dołączył 09 Sty 2006 23:10 Posty 150 |
http://www.fotosik.pl/aparaty/Praktica/LM_5003
Tutaj mozna zobaczyc zdjecia wykonane aparatem Praktica - LM 5003 Polecam rowniez zapoznanie sie z innymi markami: http://www.fotosik.pl/aparaty/ _________________
| |
| m1arta | Temat postu: | |
|
Dołączył 29 Sie 2006 10:15 Posty 2 |
Mam aparat Praktica DCZ 6.2. I mam trochę problemów, bo często ten aparat się zawiesza. Jestem początkująca w robieniu zdjęć i może jeszcze dobrze nie poznałam jego funkcji, nie wiem.
| |
| MasterTomster | Temat postu: | |
|
Dołączył 31 Maj 2006 02:05 Posty 40 |
Większość moich zdjęc jest zrobiona tym aparatem. Mam model z matrycą 5,2 mpix.
|
Dołączył 29 Mar 2007 11:37 Posty 1 |
Witam.
Mam pewien problem. Otóż zakupiłem aparat praktica na allegro dcz 6.2 i wszystko było super aż do momentu gdy coś się w nim zepsuło (obiektyw się zablokował). Aparat jest na gwarancji...ale nie znam adresu pod który mam go wysłać Jeśli ktoś z was zna ten adres prosze o podanie mi go. Będę bardzo wdzięczny. Znalazłem jakąś firmę G&P Focus, ale mają siedzibę w Bielsku Białej i niestety tam nie mam gwarancji | |
| dory7 | Temat postu: | |
|
Dołączył 09 Sie 2006 12:11 Posty 1 |
Bardzo po czasie lecz odpowiem: jedynym Servisem naprawiającym ten aparaty
jest właśnie G&P Focus w Bielsku Białej. Nasz aparat /z Allegro/ padł po miesiącu.W ramach gwarancji- został przesłany pocztą, na swój koszt do Bielska-B.Naprawa bardzo szybka.Obsługa bardzo miła.Mają swoją stronkę.Poszukaj w sieci.Pozdrawiam. | |
| MasterTomster | Temat postu: | |
|
Dołączył 31 Maj 2006 02:05 Posty 40 |
Aparatu tego uzywam bardzo często, nie podzielam uwag ze sa awaryjne , mam go blisko dwa lata i wciąz jest 100% sprawny a zdjęcia robi bardzo dobrej jakości . Jak na ten segment cenowy oczywiście. Moge nawet powiedzieć że robi lepsze fotki jak 7mpix Canon od mojego kolegi...
Dalej polecam produkty tej marki. Servis ograniczony do ładowania akumulatorków... _________________
| |
| tryxi | Temat postu: Re: PRAKTICA | |
![]() Dołączył 28 Maj 2007 01:06 Posty 1 |
mallwwina napisał(a): U MNIE W MIEŚCIE W JEDNYM ZE SKLEPÓW W SPRZEDAŻY SĄ APARATY MARKI PRAKTICA, JEST TO FIRMA Z NIEMIEC...
CZY KTOŚ MOŻE WIE CZY TE APARATY SĄ DOBREJ JAKOŚCI I CZY WARTO KUPIC TAKI APARAT.... CZY MOZE JEDNAK ZREZYGNOWAĆ I KUPIC INNY.. POZDRAWIAM Witam, od 1,5 miesiaca mam Praktice DCZ 6.3, zakupiona na Allegro. Na gwarancji. Jak narazie dziala bez zarzutu. Robilam wczesniej zdjecia Olimpusem C160,D395 i Samsungiem DIGIMAX-340. Sposrod tych 3 aparatow, w mojej ocenie, Praktica robi najlepsze zdjecia. Zajrzyj do mojego albumu i porownaj http://tryxi.fotosik.pl/albumy/198272.html Pozdrawiam Tryxi
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości