| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Gość | Temat postu: Pomysl na jedynkowiczow javascript:emoticon(':idea:') | |
| Dołączył Posty |
Mozna by wprowadzic regole : Najpierw koment potem mozliwosc oceny!
To wykluczylo by wiekrzosc "pomylek"javascript:emoticon('8)') No i te puste konta z ktorych padaja serie jedyneczek.... Jaki porzytek z takich czlonkow fotosikowej spolecznosci? No niema tam czego ogladac w wiekszosci sa to kata zalozone wylacznie w celu zanizania sredniej.Rozumiem ze Adminowi to wisi :-/ Ale to naprawde potrafi wnerwic jesli Rewelacyjne zdjecie dostajace wylacznie dobre noty zostaje zanizone prze kogos kto nie zostawia komenta i na dodatek tak naprawde ukrywa sie pod innym nikiem... Z tym trzeba cos zrobic! Wyswietlane sa komenty moze tak statystyke ocen wystawianych obok pokazac? | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| potargany | Temat postu: | |
![]() Dołączył 01 Lip 2007 13:48 Posty 18 |
Szczerze mówiąc to mam już prawie 100 zdjęć i jeszcze nie zdarzyło mi się dostać 1 od zaniżających, jak na razie ja problemu nie widzę. Po za tym na fotosiku nie widać jakiś bieżących zmian jeśli chodzi o top zdjęć, a przynajmniej dla mnie miesięczny cykl najlepszych zdjęć jest zdecydowanie za długi. Najkrótszym okresem powinny być max 3 dni by można było sprawdzić czy ostatnio nie pojawiło się jakieś nowe fajne zdjęcie. Tyle ode mnie na ten temat. Pzdr
| |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Skoro jakieś zdjęcie jest "rewelacyjne", to nie dostaje złej opinii. Komu by się chciało zakładać puste konta na fotosiku, aby tylko źle ocenić zdjęcie innego użytkownika... A tak w ogóle skąd masz takie informacje, że istnieje taka "plaga" jedynkowiczów? No, ale aczkolwiek pomysł z wprowadzeniem "komentarz + ocena" jest ciekawy. _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| KPK | Temat postu: | |
|
Dołączył 24 Mar 2006 00:25 Posty 298 |
Moim zdaniem zbędna mieszanina w kodzie.
Czy to, że zdjęcie ma średnia 4,5 a nie 4,49 uratuje komuś życie? Nie przenośmy na fotosik problemów z jednego z popularnych serwisów randkowych - "10 za 10 albo Cię dodam do czarnej listy" _________________
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości