| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Diablos | Temat postu: Pod-albumy | |
|
Dołączył 23 Lip 2006 22:02 Posty 2 |
Witam,
Moj pomysl moze dziwny, ale wydaje mi sie, ze przydałyby sie tzw. podalbumy. Brakuje mi czegos takiego, abym mogl stworzyc album np. "Imprezy", a w nim "U Maćka - Pazdziernik 2005". Jesli chodzi o przegladanie zdjec przez uzytkownikow to niebyloby zmian, zmiany bylyby tylko po stronie administrujacego zdjeciami. Mi np. bardzo ulatwiloby to katalogowanie. Zle jest gdy fotki z grilla mieszaja sie z fotkami z jakiegos klubu Pozdrawiam. | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| Juzek | Temat postu: | |
![]() Dołączył 12 Sty 2006 16:35 Posty 155 |
Wiatm Na to musimy jeszcze (oby tylko) trochę poczekać Pomysł nie jest nowy (pt.9) ale jest kolejnym głosem domagającej się tej zmiany. Mam nadzieje, że nie będzie ogranicznika "głębokości". Pozdrawiam | |
| Diablos | Temat postu: | |
|
Dołączył 23 Lip 2006 22:02 Posty 2 |
O, niezauwazylem ze bylo wczesniej.
Cóz, dodam tylko, ze dla mnie bylby to nie tyle fajny bajerek co bardzo przydatna rzecz, poki co nie uploaduje zdjec bo nie chce robic smietnika. Poczekam | |
| Juzek | Temat postu: | |
![]() Dołączył 12 Sty 2006 16:35 Posty 155 |
Ja na Twoim miejscu dopóki nie pokażą się owe "pod-albumy", powrzucałbym fotki do oddzielnych albumów a później po ukazaniu się owej możliwości "webowo" umieścił je w pod albumach. Zawsze to szybciej jak wszystko wrzucać z HDD, przynajmniej u mnie (8kilo\sek Pozdrawiam | |
| Petronius | Temat postu: | |
![]() Dołączył 20 Lip 2006 01:19 Posty 5 |
A ja zamiast podalbumów wolałbym przeglądarkę tagów użytkownika (jak wspominam w innym wątku). Byłoby to wygodniejsze, bo każde zdjęcie można otagować na wiele sposobów, podczas gdy albumy zmuszają do trzymania zdjęć tylko w jednym miejscu. W ogóle to przy tobrej przeglądarce tagów z albumów można w ogóle zrezygnować. Tagi tworzyłyby takie "wirtualne" albumy.
| |
| Phantoman | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 09:54 Posty 206 |
Petronius napisał(a): A ja zamiast podalbumów wolałbym przeglądarkę tagów użytkownika (jak wspominam w innym wątku). Byłoby to wygodniejsze, bo każde zdjęcie można otagować na wiele sposobów, podczas gdy albumy zmuszają do trzymania zdjęć tylko w jednym miejscu. W ogóle to przy tobrej przeglądarce tagów z albumów można w ogóle zrezygnować. Tagi tworzyłyby takie "wirtualne" albumy.
Wtedy to dopiero byłby bajzel, a poza tym istnienie tagów i podalbumów się nie gryzie ze sobą. _________________ Zdjęcia zawarte w moich wątkach chronione są prawem autorskim. Zabronione jest kopiowanie, publikowanie i inne wykorzystanie całości lub fragmentów zamieszczonych tu zdjęć.
| |
| Agrest | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 11:39 Posty 359 |
Pierwotnie planowaliśmy użyć do tego dokładnie tagów ale daliście trochę do myślenia w zakresie porządkowania albumów i fotek. Pomyślimy coś o tym i damy wam znać jakie są plany w tym zakresie.
_________________ -- Tomasz Dwornicki, td@medousa.pl, Zespół Fotosik.pl | |
| orson007 | Temat postu: | |
![]() Dołączył 06 Kwi 2006 13:06 Posty 73 |
Juz wczesniej poruszalem temat pod-albumow i rowniez czekam na ta funkcje poniewaz faktycznie przy duzej ilosci albumow strasznie ulatwi to sprawe segregacji.
Pozdrawiam _________________ http://www.kaktusMEDIA.pl - Strony internetowe, wizytówki, ulotki, plakaty itp. ![]()
| |
| mieczyk | Temat postu: | |
![]() Dołączył 09 Sie 2006 10:53 Posty 11 |
Ja też poproszę o podalbumy
| |
| gembulka | Temat postu: | |
|
Dołączył 09 Sie 2006 11:25 Posty 7 |
Witam
I ja podpisuję się pod tą ideą. Dla mnie to byłby ratunek przed kompletnym bałaganem w "moim worku na zdjęcia". Pozdrawiam | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości