| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| helenka | Temat postu: Początkujacy | |
|
Dołączył 13 Sty 2006 19:25 Posty 6 |
W fotosiku mam swoje konto od dawna. Coz z tego ze mam, skoro niewiele poza wstawianiem zdjeć i robieniem albumow potrafie robić.
Chcę sie nauczyć. Baba jestem i mam prawo nie umieć. Bardzo proszę mądrzejszych niz ja, aby zechcieli poodzielic sie swoją wiedzą. Proponuje utworzyc dzial dla "zielonych", w ktorym nikt nie będzie mial pretensji o pytania o podstawowe sprawy. Nie umialam wstawić np. gifa i kosztowalo mnie pare dni szukania, zeby sie tego nauczyć. Nie mam kogo zapytać, komputera i internetu ucze sie "na czuja" - szperając po sieci i pytając tych, ktorz wiedzą. Chcialabym moc zapytać tutaj. Serdecznie pozdrawiam helenka | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Jak to nie umiałaś dodać GIFa ?!
Uploaduje się go jak normalny obrazek - nie ma żadnych odstępst w tym. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9fn ... dsz27.html _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| helenka | Temat postu: | |
|
Gifa umiem, swojego zdjecia - nie. Ktory kod mam wybrać ? Miniaturke na www ? Male zdjecie mi sie zrobilo, ale nie umiem go tutaj umieścić. Buuu.... Co to uploadować? | |
| helenka | Temat postu: | |
|
No, powiedzmy, ze to będzie moj obrazek pod nickiem. I to juz wszystko? Bo ta filetowa mysz jest idiotyczna. | |
| kkrzysiu | Temat postu: | |
![]() Dołączył 11 Sty 2006 13:13 Posty 52 |
Po pierwsze obrazek pod nickiem musi mieć nie więcej niż 100x100px
Po drugie. To z tego co wiem to jest FAQ Po trzecie jak dodasz obrazek to wszystkie linki są dokłądnie opisane, nie wiem czego tu nie rozumieć | |
| Zhai | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 19:55 Posty 9 |
Użyj programu typu Irfan View, żeby zeskalować tego kota
| |
| batibat | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 16:06 Posty 233 |
Zhai napisał(a): Użyj programu typu Irfan View, żeby zeskalować tego kota
Ojej czemu tam zaraz skalować Już te 10px więcej w tą i w tą stronę to takie wielkie "przestępstwo"??? Ja bym na miejscu Helenki nie skalować bo 10 px to jest prawie, że nie widzalna różnica. Oczywiście żeby nie było, oczywiście nie jest za ogranomnym avatarem ale czy tu muszą być sciuśle ustawione wymiary???. Tu poprostu przeba wyczuć kiedy jest coś za duże i kiedy trzeba zachować jakiś umiar... _________________
| |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Dokładnie !
I co do tematu ! Jeśli uważacie, że mój avatar jest za duży 120x120 to piszcie _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| batibat | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 16:06 Posty 233 |
napeno nikt tego nie napisze no chyba, że chce dostac bana _________________
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości