| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| raphaell | Temat postu: Po wgraniu wywala i zawiesza | |
![]() Dołączył 17 Mar 2007 22:25 Posty 6 |
1. wgrywam zdjęcia, pokazuje się info, że wgrały się
2. przechodzę do "Ustawienia dla poszczególnych obrazków", wpisuje rozmiar, opis, co ma być pod miniaturką i dodaje zdjęcia do albumu, klikam ZASTOSUJ i... wywala mnie do strony głównej Fotosika, po czym w nieskończoność na dolnym pasku przeglądarki wyświetla się "Przesyłanie danych z images20.fotosik.pl..." Poza tym okazuje się, że niby "poprawnie wgrane" zdjęcia w ogóle nie są wgrane. 66 zdjęć w wyżej opisany sposób wgrłem, opisałem i rozmieściłem w albumach bez problemów. Od 30.III.2007 r. zaczęło się coś knocić. Pytanie, co? | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
To, że jest napisane "Zdjęcia poprawnie wgrane" z opcjami do ustawiania tytułu, albumu, itp to tylko pozornie.
Zdjęcia na tym etapie trafiają do tymczasowego folderu, i dopiero po wypełnieniu tego formularza zostają przeniosione i dopisane do Twojego konta. Wczoraj wygrywałem zdjęcia i nie było takiego problemu. Napisz może w jakich godzinach nastąpiły te problemy. _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| raphaell | Temat postu: | |
![]() Dołączył 17 Mar 2007 22:25 Posty 6 |
Próbowałem o różnych porach. Ostatnio dzisiaj (31.III.2007) około godz. 20:40.
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości