| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| KPK | Temat postu: Opcja PRO | |
|
Dołączył 24 Mar 2006 00:25 Posty 298 |
Witam.
Od jakiegoś czasu jest wprowadzona opcja PRO w Fotosiku. No i już znalazłem mały błąd, który wdarł się chyba nieświadomie. Co prawda nie jest to nic wielkiego, ale jednak... Otóż chodzi mi o to, że przez wyróżnienie usera z wykupionym abonamentem, aby przejść do jego profilu, trzeba klinkąć tylko i wyłącznie w jego awatar - klikając w jego nazwę nic nie zrobimy, bo nie ma tam linku:
Mi osobiście troszkę to przeszkadza _________________
| |
| do góry | zobacz profil offline | |
| Forix | Temat postu: | |
|
Dołączył 09 Sty 2006 23:10 Posty 150 |
Rzeczywiscie pierwszy znaleziony BUG;) dzieki, zaraz bedzie poprawione.
A reklamy sie juz nie wyswietlaja? _________________
| |
| KPK | Temat postu: | |
|
Dołączył 24 Mar 2006 00:25 Posty 298 |
Szczerze mówiąc nie zwróciłem uwagi, bo przy moich zabezpieczeniach przeciw reklamom (Firefox 2.0 oraz dodatki: AdBlock Plus + NoScript) i tak mi się nie wyświetlały wcześniej EDIT: Sprawdziłem na Operze - wyswietla się tylko link o możliwości zarabiania u góry strony:
Ostatnio edytowany przez KPK, 29 Mar 2007 12:25, edytowano w sumie 1 raz | |
|
Blad naprawiony 8)
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
No teraz zdjęcia bez kompresji wyglądają rewelacyjnie - http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... e9d2d.html . Mucha nie siada Innych bugów nie zauważyłem - typu możliwość wykupienia samemu sobie abonamentu jako prezent xD Fajna ikonka gwiazdki PRO _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| Agrest | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 11:39 Posty 359 |
Samemu sobie? Chyba to naprawiliśmy o ile pamiętam. Ja nie widze takiej opcji żeby miał prezencik przy swoim własnym avatarku. Ale napisz jakby co.
Zdjęcia są z malutką kompresją nie całkiem bez niej. Kilka osób dostało od nas abonamenciki w prezencie. Dostały je osoby jakie najbardziej, naszym zdaniem, przczyniły się do rozwoju Fotosika. Oczywiście zdajemy sobie sprawę, że do rozwoju przyczynił się każdy jaki wszedł na serwis. Jeśli ktoś nie dostał prezentu i czuje się pokrzywdzony może do nas napisać a na pewno rozważymy kandydature. Zresztą nadal patrzymy kto nam wiele pomógł i dobrze o nas mówił (choć KPK też dostał a zwykle na nas narzeka, więc to nie reguła _________________ -- Tomasz Dwornicki, td@medousa.pl, Zespół Fotosik.pl | |
| lukjan | Temat postu: | |
![]() Dołączył 19 Cze 2006 12:56 Posty 63 |
witam. jak sie robi wersja pro?
_________________ Łukasz Janik | |
|
Na przykład tutaj:
http://www.fotosik.pl/premium_info.php Również abonamentami można zarządzać w sekcji "Porfel" Pozdrawiam _________________
| |
| lukjan | Temat postu: | |
![]() Dołączył 19 Cze 2006 12:56 Posty 63 |
dzieki
_________________ Łukasz Janik | |
| kurczak91 | Temat postu: | |
![]() Dołączył 09 Sie 2006 11:28 Posty 2 |
A czemu teraz nie mając wersji PRO już nie można ładować po 50 zdjęć poprzez Fotosik Menagera ? To mnie wkurzyło dzisiaj....
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości