| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| fotosik | Temat postu: NOWY UPLOADER | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Wkrótce oddamy do Waszego użytku nowy uploader, czyli moduł do wgrywania zdjęć. Zanim jednak to nastąpi, chcielibyśmy zaprosić Was do jego przetestowania. Nowy uploader znajduje się pod tym linkiem:http://www.fotosik.pl/dodaj-zdjecie/krok-1/. Czekamy na Wasze opinie! Jest on w pełni funkcjonalny, więc możecie dodawać zdjęcia, tworzyć albumy, galerie aukcyjne, opisy, tagi itp. Będziemy bardzo wdzięczni za wszelkie sugestie, pomysły czy znalezione niedociągnięcia! | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| batonus | Temat postu: Re: NOWY UPLOADER | |
![]() Dołączył 09 Sie 2006 12:35 Posty 2 |
Nie ma możliwości dodania do istniejącego albumu!
| |
| fotosik | Temat postu: Re: NOWY UPLOADER | |
W drugim kroku, jest pole "Istniejący Album" Tam można wybrać z listy jeden z istniejących już na koncie albumów i nowe fotki zostaną do niego dodane.
| |
| cyrkfan32 | Temat postu: Re: NOWY UPLOADER | |
|
Dołączył 25 Mar 2011 20:42 Posty 1 |
brak możliwości zmniejszenia rozmiaru zdjęcia
| |
| supermentos | Temat postu: Re: NOWY UPLOADER | |
|
Dołączył 07 Kwi 2007 20:19 Posty 1 |
uploader jest super, Unknown http error occured! | |
| fotosik | Temat postu: Re: NOWY UPLOADER | |
Gdzie i kiedy taki 'error' się pojawia ??
| |
| danuta1958 | Temat postu: Re: NOWY UPLOADER | |
|
Dołączył 12 Kwi 2007 12:48 Posty 1 |
Wybór rozmiaru zdjęcia - tego mi brakuje. Nie bardzo mi się podoba, że KONIECZNIE muszę dodać zdjęcie do jakiegoś albumu | |
| aga-z | Temat postu: Re: NOWY UPLOADER | |
|
Dołączył 28 Gru 2008 21:17 Posty 1 |
Jest do kitu. Dodawanie zdjęć wymaga zdecydowanie więcej czasu niż wcześniej, zmuszając mnie do wybierania nikomu niepotrzebnych opcji.
| |
| makosz11 | Temat postu: Re: NOWY UPLOADER | |
![]() Dołączył 06 Lut 2007 15:34 Posty 1 |
Brak funkcji zmniejszania zdjeć - nie sympatyczny ten nowy, wygodniejszy poprzedni.PO co zmienić coś co doskonale funkcjonuje na jakieś bardzie skomplikowane dziwadło? Z fotosika korzysta większość koleżanek w moim wieku i zaczynają skarżyć na moim forum- na bezzasadne i pozorne innowacje fotosika.Chcecie byśmy pozwiewali i opłacali za przechowywanie dotychczasowych zdjeć? To proszę napisać wprost, a nie obcinać funkcji jakie dotąd były bardzo wygodne i potrzebne.Pozdrawiam tego co to czyta i ma mozliwość przemyślenia.
| |
| adela76 | Temat postu: Re: NOWY UPLOADER | |
|
Dołączył 16 Kwi 2007 08:41 Posty 3 |
Nie mogę przesłać żadnego zdjęcia, niby zapisuje, ale nie w moich zdjęciach. O co tu chodzi? Proszę o szybką odpowiedź. Wybieram zdjęcia do przesłania i nie ma żadnego 2 kroku.
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości