| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| marvin1 | Temat postu: NOWICJUSZKA | |
|
Dołączył 07 Sty 2011 21:27 Posty 2 |
witam, wystawiam dość dużo aukcji na allegro. chcę opłacić jakies konto, by zdjęcia poprawnie się wyświetlały , by nie miec problemu z wystawionymi aukcjami. myslę o koncie aukcyjnym lub Pro. Pytanie mam jednak takie: teraz w okresie testującym konto aukcyjne próbowałam umieścić wygenerowany kod galerii ( utworzyłam ją ze swoich zdjęć). okazało się , że Allegro go odrzuca , bo są tam jakieś niedozwolone elementy. dlaczego ? Drugie pytanie, czy jeśli przekraczam transfer powiedzmy 10GB, to czy do tego konta aukcyjnego można dokupować transfer, co w przypadku zaniechania dokupienia- blokują zdjęcia? Proszę o odpowiedź. | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| fotosik | Temat postu: Re: NOWICJUSZKA | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
W przypadku przekroczenia limitu transferu dla konta, część zdjęć (te generujące największy transfer) mogą zostać zablokowane. W każdej chwili, niezależnie od rodzaju konta, można oczywiście dokupić dodatkowy transfer (1 GB - 1.5 zł) by zdjęcia nie były blokowane, lub by odblokować już zablokowane. Natomiast co do odrzucania kodu galerii przez Allegro poprosimy o jakieś dokładniejsze dane. Kod jest odrzucany, co oznacza, że nie można w ogóle wstawić go na aukcje czy może wyświetla się on nieprawidłowo ?? | |
| do góry | zobacz profil offline | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości