Formularz wyszukiwania

Forum Fotosik.pl

Obecny czas:
11 Lut 2012 19:00

AutorWiadomość
Temat postu: Re: Nie widzę wszystkich swoich zdjęć na FotosikuPost Wysłany: 09 Mar 2010 05:31
Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 439
Zgłaszam problem dalej.
Temat postu: Re: Nie widzę wszystkich swoich zdjęć na FotosikuPost Wysłany: 09 Mar 2010 14:32
Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 284
flagam1 napisał(a):
Z przykrością muszę stwierdzić, ale nadal nic się nie dzieje. Połowa tych zdjęć była dwano wgrana tzn. 2 dni temu, lecz teraz wgrałem kolejne foty i nadal kicha z tym Waszym slajderem!!!!!

Ponad 50% zdjęć, które mam na swoim koncie nie jest wyświetlana w slajderze na mojej stronie profilowej!!!

Do diaska, za co my (użytkownicy) opłacamy ten abonament, skoro mamy same problemy z tym portalem. Jak była ta stara wersja portalu [był on wtedy bardziej stabilny niż teraz]. Radzę cofnąć się do poprzedniej wersji!!!!

Do tej pory było tak, że w sliderze nie wyświetlały się między innymi fotki, które nie posiadały danych Exif. Teraz zostało to zmienione, więc wszystkie dostępne fotki powinny się już wyświetlać.
Z tymi danymi exif, to zazwyczaj jest tak, że nie posiadają ich zdjęcia typu zrzuty ekranu czy zdjęcia ściągnięte z innych stron i serwisów.

Przy okazji przypominamy informację zawartą w regulaminie i nawet dodatkowo pojawiającą się w dodatkowym oknie podczas rejestracji:

"Pamiętaj! Wgrywać można tylko zdjęcia, których jesteś autorem lub masz zgodę na ich publikację! " ;)
do góryzobacz profil offline
Temat postu: Re: Nie widzę wszystkich swoich zdjęć na FotosikuPost Wysłany: 09 Mar 2010 19:12
Dołączył 20 Lut 2008 20:44 Posty 4
fotosik napisał(a):
Do tej pory było tak, że w sliderze nie wyświetlały się między innymi fotki, które nie posiadały danych Exif. Teraz zostało to zmienione, więc wszystkie dostępne fotki powinny się już wyświetlać. Z tymi danymi exif, to zazwyczaj jest tak, że nie posiadają ich zdjęcia typu zrzuty ekranu czy zdjęcia ściągnięte z innych stron i serwisów.

Przy okazji przypominamy informację zawartą w regulaminie i nawet dodatkowo pojawiającą się w dodatkowym oknie podczas rejestracji:
"Pamiętaj! Wgrywać można tylko zdjęcia, których jesteś autorem lub masz zgodę na ich publikację! "
;)

OK, spokojnie, jeżeli chodzi o prawa autorskie co do zdjęć... Ja zawsze zanim coś wrzucę sprawdzam licencję (nie tylko pod kątem zdjęć).

Slajer już działa w miarę dobrze, ale jest jeszcze jedno zastrzeżenie z mojej strony, a mianowicie takie, że slajder czasami ładuje podwójnie to samo zdjęcie (objawia się to podczas przewijania miniaturek w slajderze - gdy naciska się strzałkę w lewo/prawo).

Poprawcie ten błąd, a będzie wszystko OK :)

I na koniec... czy ktoś z Adminów tego portalu mógłby mi się zgłosić do listy znajomych, abym mógł w razie problemów z portalem zgłosić się bezpośrednio do admina...

Czekam jeszcze na te małe poprawki i odpowiedź na to moje skromne pytanie.
do góryzobacz profil offline
Temat postu: Re: Nie widzę wszystkich swoich zdjęć na FotosikuPost Wysłany: 09 Mar 2010 20:03
Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 439
flagam1 napisał(a):
czy ktoś z Adminów tego portalu mógłby mi się zgłosić do listy znajomych, abym mógł w razie problemów z portalem zgłosić się bezpośrednio do admina...

Witaj,
dziwne pytanie... Pewnie nie, bo:
1. Fotosik@fotosik.pl
2. http://www.fotosik.pl/module.show_about ... me=kontakt
3. http://www.fotosik.pl/forum/
Pozdrawiam
Odpowiedz

Idź do strony 1, 2 

Strona 2 z 2 [ 14 posty(ów) ]

Podsumowanie

Aktualnie na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Legenda

• Nowe posty
  • Brak nowych postów
  • Ogłoszenie
  • Nowe posty [ Popularny ]
  • Brak nowych postów [ Popularny ]
  • Przyklejony
  • Nowe posty [ Zablokowany ]
  • Brak nowych postów [ Zablokowany ]
  • Przesunięty
Zasady postowania