| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| siwulek16 | Temat postu: NIE MOGĘ ZAŁADOWAĆ FOTEK.PoMoCy!!!!!!!!!! | |
![]() Dołączył 14 Mar 2008 13:29 Posty 5 |
Witam . Jest problem.Nie mogę zaladować fotek klikam ,,przeglądaj,, wybieram fotki OK.Fotki są widoczne jako przygotowane do zapisanie . Wcześniej na dole było aktywne miejsce ,,ZAPISZ,, a teraz jest napisane ,,określ rozszerzone parametry.......,, Klikam na to i nic sie nie dzieje bez końca zakladanie nowych albumów . Ja nie chce zapisywać fotek w albumach tylko tak jak było do tej pory ,,przeglądaj,,--wybieram --fotki są gotowe do zapisania-- klikam ,,,zapisz,, i juz są w fotosiku CO ROBIĆ????-----CZAKAM NA POMOC!!!!!! To jest mi potrzebne do pracy. Czekam na info. Jak można kontaktować się z operatorem serwisu?????? | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| fotosik | Temat postu: Re: NIE MOGĘ ZAŁADOWAĆ FOTEK.PoMoCy!!!!!!!!!! | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Nic w kwestii dodawania fotek się nie zmieniło. Pod linkiem "Określ rozszerzone parametry zdjęć" znajduje się przycisk "Wyślij". Użycie go skutkuje, naturalnie, wysłaniem zdjęć na serwer. Jeśli natomiast kliknięty został link "Określ..." wyświetla się ekran "Rozszerzone parametry", z którego można wyjść za pomocą przycisków "Zapisz" lub "Anuluj", wtedy wraca się do ekranu z listą wybranych fotek, gdzie znajduje się przycisk "Wyślij". | |
| siwulek16 | Temat postu: Re: NIE MOGĘ ZAŁADOWAĆ FOTEK.PoMoCy!!!!!!!!!! | |
OK. Tylko właśnie nie ma ,,okienka ,, ,,WYŚLIJ,, NIE ma tego przycisku. tą czynność wykonywalem wielokrotnie i wiem że było WYŚLIJ . Czekam na Pomoc | |
| fotosik | Temat postu: Re: NIE MOGĘ ZAŁADOWAĆ FOTEK.PoMoCy!!!!!!!!!! | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
No i dalej tam jest, a przynajmniej powinien być, jesli strona jest wyświetlana prawidłowo. Jeśli nie jest widoczny, to być może jest to spowodowane tym, że strona w przeglądarce jest wyświetlana w pomniejszeniu i przycisk "Wyślij" został obcięty. Proszę spróbować ustawić wielkość wyświetlanej strony na 100 %. Opcja ta, we zależności od przeglądarki może znajdować się w innym miejscu menu, ale zazwyczaj powinno to być coś w rodzaju "Widok". Albo po prostu wcisnąć przycisk Control (ctrl) i pokręcić kółkiem myszki, strona się wtedy zwiększa/zmniejsza. | |
| siwulek16 | Temat postu: Re: NIE MOGĘ ZAŁADOWAĆ FOTEK.PoMoCy!!!!!!!!!! | |
OKI. Śliczne dzięki !!!! Jest OK. Pozdrawiam | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości